Power BI Connector

Met de Power BI Connector voor SnelStart kun je eenvoudig gegevens inlezen in Power BI vanuit je online administraties in SnelStart Web. Rechtstreeks in Power BI, zonder externe database. Er is geen technische kennis nodig om Power BI en SnelStart met elkaar te koppelen. Binnen 10 minuten kun je zelf met de data aan de slag. De connector bevat een standaard datamodel, zodat je geen tijd kwijt bent aan het structureren van je data.

Hoe werkt de koppeling?

Alle gegevens die SnelStart via de API beschikbaar heeft gesteld, kunnen met de connector worden ingelezen. Voor de meestgebruikte gegevens heeft de connector voorgedefinieerde tabellen beschikbaar, die kun je simpelweg aanklikken en inlezen. Andere gegevens zijn met een functie op te vragen. Je bepaalt zelf welke gegevens je vanuit SnelStart inleest en hoe je dit in een Power BI dashboard presenteert!

De connector kan gebruikt worden in Power BI Desktop en ook in de online Power BI Service. Daar heb je de mogelijkheid om de data automatisch op de achtergrond te laten verversen.

Voordelen

  • Creëer zelf de inzichten die je nodig hebt om je onderneming goed aan te sturen
  • Combineer gegevens uit SnelStart met andere data (bijv. CRM, ERP, webshop, etc.)
  • De dashboards worden automatisch bijgewerkt, op desktop, tablet en smartphone
  • Power BI is de meest gebruikte tool voor Business Intelligence en data-analyse

Kosten koppeling / proefperiode

Eerste 14 dagen gratis. Daarna vanaf € 25 per maand

Support

Vragen? Neem contact op via het contactformulier of bel 036 – 23 40 400

Interesse in deze koppeling?

Vraag nu de gratis 14-dagen proefversie aan

Gratis proefperiode aanvragen

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Power BI Connector

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?