Blinqlab

De software van Blinqlab faciliteert vastgoedmarketing-specialisten in de productie van onder meer fotoreportages, plattegronden en visualisaties voor hun opdrachtgevers (denk aan makelaars, woningcorporaties en andere vastgoedbeheerders of projectontwikkelaars).

Hoe werkt de koppeling?

Met deze koppeling worden facturen bij het aanmaken direct overgezet vanuit de Blinqlab-backoffice naar de SnelStart-omgeving. Daarnaast zorgt de koppeling voor het updaten van de betaalstatus vanuit Snelstart naar de Blinqlab-backoffice.

Voordelen

  • Inzicht in facturen vanuit de Binqlab-backoffice.
  • Inzicht in wanneer een factuur is betaald.
  • Inzicht in de omzetten.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met Blinqlab via e-mailadres info@blinqlab.com of telefoonnummer 088 - 678 6789.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Blinqlab

Blinqlab faciliteert vastgoedmarketing-specialisten in de productie van onder meer fotoreportages, plattegronden en visualisaties voor hun opdrachtgevers.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?