Caseware

Met CaseWare kun je een betrouwbare jaarrekening samenstellen, beoordelen en controleren. Je centraliseert alle gegevens eenvoudig en integreert ze met het SnelStart-boekhoudsysteem.

Hoe werkt de koppeling?

Met de CaseWare koppeling is het mogelijk saldi en transacties te importeren van het huidige jaar en eventueel het vorige jaar in de SAMENSTEL+ app. Zo kun je met weinig moeite starten met het uitvoeren van de opdracht.

CaseWare is een totaalpakket. Van een geïntegreerd CRM-systeem voor je klantgegevens tot alle gereedschappen voor het samenstellen, beoordelen en controleren van een betrouwbare jaarrekening. Met CaseWare voer je deze kerntaken op een gestandaardiseerde manier uit in een digitale omgeving die geen ruimte laat voor fouten of dubbelzinnigheden. Uiteraard borgen we de kwaliteit door samen te werken met alle gerenommeerde brancheorganisaties.

Voordelen

  • Snelle wijze van het importeren van accurate cijfers
  • De informatie is op één centrale plaats opgeslagen
  • Direct vanuit het dossier activiteiten, taken en discussies starten

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis

Interesse in deze koppeling?

Je ontvangt na aanvraag via het koppelingenscherm in SnelStart Web een sleutel waarmee je de koppeling kunt maken. Hoe dat werkt kun je hier lezen:

Meer lezen

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Caseware

Je kunt contact opnemen via het indienen van een support ticket

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Financiële rapportage

Branche

Accountancy

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?