Bizcuit

De Bizcuit-ondernemersapp maakt het leven van ondernemers makkelijker. Koppel bankrekeningen van alle Nederlandse banken, scan bonnen, ontvang en betaal inkoopfacturen, betaal openstaande posten en maak verkoopfacturen - allemaal in één app en direct gekoppeld met de administratie in SnelStart.

Hoe werkt de koppeling?

De Bizcuit app maakt het mogelijk om banktransacties van iedere Nederlandse bank automatisch af te leveren in SnelStart. Het enige wat je hoeft te doen is je bank en je SnelStart-account te koppelen in de Bizcuit app. Handmatig controleren of facturen betaald zijn en gegevens overtypen is verleden tijd.

Ook kun je eenvoudig openstaande inkoopfacturen betalen. In de Bizcuit app zie je in één oogopslag alle openstaande facturen vanuit SnelStart die je direct kunt betalen vanaf je gekoppelde bankrekening.

Voordelen

  • Automatische bankenkoppeling met SnelStart
  • Bonnen scannen en afleveren in SnelStart
  • Inkoopfacturen ontvangen, betalen en afleveren in SnelStart
  • Openstaande posten makkelijk en snel betalen
  • Verkoopfacturen maken en afleveren in SnelStart

Kosten koppeling / proefperiode

€ 7,95 maand voor het standaard abonnement inclusief: 3 bankrekeningen koppelen, onbeperkt administraties aanmaken, onbeperkt betalingen doen en 50 documenten/maand verwerken.

Interesse in deze koppeling?

1. Maak een Bizcuit-account aan.
2. Koppel je bankrekeningen
3. Koppel SnelStart via de 'SnelStart App' in de in-app marketplace binnen de Bizcuit omgeving.

Bij vragen of problemen kun je mailen naar support@bizcuit.nl.

Naar koppelpagina

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Bizcuit

Bizcuit is een ambitieus en divers team van developers, supportmedewerkers, productontwikkelaars, marketeers en business developers. Het maakt informatie-uitwisseling makkelijk.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Documentverwerking

Branche

Agrarisch Autobedrijf Bouw Detailhandel Groothandel Horeca Kinderopvang Metaal Onderwijs Productie Rijschool Schoonheidssalon Transport Zakelijke dienstverlening Zorg Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?