go2UBL

go2UBL is een cloudoplossing (UBL/e-facturatie-service) die het mogelijk maakt om inkoopdocumenten te laten verrijken met een UBL-bestand.

Hoe werkt de koppeling?

De inkoopdocumenten (waaronder ook kas, pin, handgeschreven facturen, etc) worden per mail of middels een app aangeleverd, door go2UBL verrijkt met een UBL-bestand en uiteindelijk afgeleverd op een daarvoor afgesproken locatie.

Hierna kunnen de PDF-inkoopdocumenten op basis van het UBL-bestand ingelezen/verwerkt worden binnen SnelStart. Bovendien levert de werkwijze van go2UBL ook nog eens een aantal andere leuke voordelen op, zoals o.a. controle op factuurvereisten en eventuele spookfacturen.

 

Voordelen

  • Controle op factuurvereisten
  • Controle op spookfacturen
  • Live koppeling met KvK
  • Geen implementatiekosten
  • Geen abonnements- of onderhoudscontract

Kosten koppeling / proefperiode

Afstemmen met go2UBL.

Interesse in deze koppeling?

Mail naar info@go2ubl.com of bel naar telefoonnummer 088-8229000.

Veelgestelde vragen

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over go2UBL

De missie van go2UBL is verbinding maken en drempels wegnemen tussen het bedrijfsleven (in het bijzonder het MKB), accountants en softwarepakketten op gebied van berichtenuitwisseling.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Documentverwerking

Branche

Alle

Type koppeling

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?