Portabase

Portabase neemt kinderdagverblijven en gastouderbureaus het lastige werk uit handen. Met behulp van software automatiseer je de processen die voor jouw organisatie belangrijk zijn, zoals planning, facturatie, urenregistratie, documentbeheer en communicatie. Zo ontstaat optimaal inzicht en kun je snel sturen op basis van actuele gegevens. Ook biedt Portabase een portaal aan voor zowel medewerkers als ouders. Medewerkers kunnen in hun portaal bijvoorbeeld verlof registeren, uren declareren en zien of ze nog aan de kwaliteitsnormen voldoen. Ouders beschikken over een app om op de hoogte te blijven, belangrijke documenten te verzamelen en de aanwezigheid van het kind te beheren.

Hoe werkt de koppeling?

Portabase biedt een veilige en flexibele cloudomgeving. De omgeving wordt continu verbeterd en je kunt altijd en overal aan het werk. Andere cloudoplossingen zijn bovendien eenvoudig te koppelen, waardoor je een platform creëert dat voor jouw organisatie werkt. Dat maakt Portabase geschikt voor iedereen. 

Voordelen

  • Flexibele kindplanning en facturatie voor KDV, BSO en peuteropvang;
  • Medewerkerplanning;
  • Digitaal ondertekenen;
  • Volledige oplossing voor gastouderbureaus;
  • App voor ouders;
  • Zeer gebruiksvriendelijk.

Kosten koppeling / proefperiode

Vanaf € 9.95 per maand

Interesse in deze koppeling?

Lees meer over Portabase

Lees meer

Veelgestelde vragen

Bij deze koppeling importeer je een Excel-/CSV-bestand. Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Portabase

Portabase neemt kinderdagverblijven en gastouderbureaus het lastige werk uit handen. Door processen te automatiseren, kun je sneller schakelen. En blijft er tijd over voor taken die het verschil maken.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Documentverwerking

Branche

Kinderopvang

Type koppeling

Import/export

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?