OutSmart

Met OutSmart maak je snel en eenvoudig digitale werkbonnen met de werkbonnen app. Gegevens worden direct gekoppeld aan je administratie in SnelStart. Minder extra werk, minder handmatig gedoe.

Voordelen

  • Uitwisseling van artikelen / materialen en relaties vanuit SnelStart: optimaal gebruiksgemak bij het invullen van werkbonnen
  • Een volledig ingevulde werkbon komt direct terug in SnelStart 12 als conceptorder en kan daarna eenvoudig doorgezet worden als verkoopfactuur
  • Nooit meer werkbonnen overtypen en/of kwijtraken
  • Factureer vandaag je klant in plaats van over drie weken
  • Handtekening van klant als bewijs van uitgevoerd werk
  • Binnen 10 minuten aan de slag

OutSmart is marktleider op het gebied van digitale werkbonnen in Nederland en België. OutSmart bestaat uit de handige online kantooromgeving out-smart.com en apps voor de buitendienst (Android / iOS). Met OutSmart kan de buitendienstmedewerker direct de werkorder invullen en laten ondertekenen door de klant. Het is mogelijk werkbonnen klaar te zetten voor specifieke medewerkers via een digitaal planbord. De order (uren, materialen en foto’s) wordt digitaal verstuurd naar de administratie die direct een pdf kan maken van de werkorder en deze als bijlage aan de factuur kan toevoegen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op metde leverancier van de koppeling OutSmart

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over OutSmart

OutSmart is hard op weg de wereld te veroveren. De digitale werkbonapp heeft zich, sinds de eerste versie in 2012 werd gelanceerd, ontwikkeld als een onmisbare tool voor bedrijven met buitendiensten over heel de wereld.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Documentverwerking

Branche

Bouw

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?