ActaSmart

Met de ActaSmart alles-in-één kassa-oplossing kun je met één apparaat scannen, pinnen, contant afrekenen of een transactie op rekening zetten.

Hoe werkt de koppeling?

De ActaSmart is gekoppeld aan je Snelstart-administratie en het voorraadsysteem. Dit resulteert in snelheid, efficiency, betrouwbaarheid en hoger rendement. En extra service voor je klanten.

Snelstart is het hart van je ERP-operatie, daar houd je je klanten, artikelgroepen en artikelen bij. De gegevens worden overgenomen op de ActaSmart-kassa. De transacties worden realtime verwerkt in je administratie; geen handmatige boekingen van kassaverkopen meer.

Contante en pintransacties worden realtime verwerkt in het kasboek of de tussenrekening PIN. Ook worden eventuele afronding en betalingsverschillen direct verwerkt. Klanten die op rekening mogen kopen, kunnen op het apparaat voor akkoord tekenen en deze transactie wordt ook direct op de betreffende debiteur geboekt.

Je hoeft met deze oplossing geen vaste kassa meer op de balie te hebben of je gebruikt deze oplossing als aanvulling op de bestaande vaste kassa. De ActaSmart is ook uitstekend te gebruiken door dienstverleners die op klantlocatie contant of met de pin willen afrekenen.

Voordelen

  • Geen handmatige boekingen meer van omzetten en inboeken van balie facturen.
  • De ActaSmart is ook voorzien van een 2D-scanner. Hiermee kun je razendsnel artikelen met een barcode of een QR-code scannen.
  • Deze mobiele kassa werkt naadloos samen met je boekhoudprogramma, keukenmanagement- en voorraadsysteem.
  • Gebruiksvriendelijke kassa software.
  • Met deze boekhoudkoppeling bespaar je tijd en geld. Je voorkomt fouten omdat gegevens niet meer handmatig worden ingevoerd.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Bel voor meer ondersteuning naar 088-1101000.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over ActaSmart

Een mobiele alles-in-een kassa.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Detailhandel Groothandel Horeca Schoonheidssalon Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?