easyPOS

Dankzij de financiële koppeling tussen easyPOS en SnelStart software worden dagelijks de verkopen vanuit het easyPOS kassaprogramma overgezet naar je boekhouding in SnelStart. Daardoor voorkom je fouten en kun je sneller werken.

Voordelen

  • Verkopen direct verwerkt in je administratie
  • Dagelijkse communicatie naar SnelStart
  • Minder werk
  • Minder fouten

Kosten koppeling / proefperiode

Voor informatie over de kosten kun je contact opnemen met easyPOS.

Interesse in deze koppeling?

De koppeling wordt door easyPOS software geheel in samenspraak met je boekhouder ingericht. Informatie die naar SnelStart wordt verzonden bestaat uit de dagomzet per hoofdgroep, betaalwijzes en btw-totalen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over easyPOS

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Detailhandel

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?