Lightspeed POS Restaurant via Webwinkelfacturen.nl

Winkelboekhouding.nl is de specialist voor winkeliers en restaurants die een kassa gebruiken voor het afrekenen en met hun boekhouding willen koppelen. Het is een initiatief van webwinkelfacturen.nl, specialist in het koppelen van (web)winkels aan online boekhoudsystemen.

Hoe werkt de koppeling?

Door de koppeling maakt SnelStart automatisch kas boekingen, financiële boekingen of bestellingen in je SnelStart boekhouding aan voor alle bonnen uit de Lightspeed POS Restaurant kassa.

Voordelen

  • Zorgt voor een professionele financiele administratie.
  • Tijdbesparing: Geen bonnen meer overtikken in SnelStart.
  • Voorkomt fouten: Btw wordt correct doorgezet.
  • Je kunt Lightspeed POS Restaurant kassa bonnen met terugwerkende kracht importeren in SnelStart.
  • Ondersteunende tools voor controle.

Kosten koppeling / proefperiode

Je kunt de koppeling eerst 30 dagen gratis uitproberen. Tegen het einde van de proefperiode ontvang je een link waarmee je je contract kunt voortzetten. Als je na 30 dagen niet betaalt stopt de koppeling automatisch en heb je GEEN betaalverplichting.

Een kleine webwinkel met een beperkt aantal transacties per jaar betaalt minder dan een grote webwinkel met veel facturen per jaar. Bij meerdere webwinkels onder hetzelfde kvk nummer op dezelfde boekhoud-administratie, heb je recht op korting. Hier vind je meer informatie over de kosten.

Voor deze koppeling heb je een account bij Lightspeed POS Restaurant nodig.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via 070 - 2042 240 of webcare@webwinkelfacturen.nl. Bekijk ook de handleiding.

Naar de handleiding

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Webwinkelfacturen.nl

Webwinkelfacturen.nl is de specialist voor webwinkeliers op het gebied van koppelen van webwinkels met de boekhouding. We zijn in 2014 begonnen en vinden het erg leuk het MKB / KMO te helpen hun administratieve lasten te verlagen. We koppelen ook kassa's aan de boekhouding, om retailers en restaurants te ontlasten.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Deze koppeling wordt aangeboden via onze softwarepartner 'Webwinkelfacturen.nl'

Meer informatie

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Detailhandel Groothandel Horeca Productie Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?