Next to food

Vooruitstrevende ondernemers, van fastservice tot aan restaurants en retail, hebben behoefte aan een gebruiksvriendelijk kassasysteem waar snelheid en eenvoud voorop staan. Next To Food staat dagelijks in contact met (horeca)professionals en ontwikkelt continu met input van deze relaties het kassasysteem nog verder. Krachtige partnerschappen en jarenlange ontwikkelingen resulteren in slimme kassasystemen die zorgen voor overzicht en inzicht. Net dat beetje meer bieden zonder overbodige functies betekent kassa voor u! Daarnaast is Next To Food deelnemer van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem

Hoe werkt de koppeling?

Next To Food koppelt met SnelStart U kunt uw next to food e-pos kassa koppelen aan SnelStart zodat u niet langer uw omzet, kastellingen en facturen handmatig hoeft over te typen in uw administratie. Hiervoor bieden wij de realtime koppeling met SnelStart aan.

Voordelen

  • Alle kasmutaties direct in SnelStart
  • Volledig in de Cloud
  • Voor zowel individuele ondernemers als franchise organisaties
  • Volledig automatisch

Interesse in deze koppeling?

Bekijk de website van Next to food

Website bezoeken

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Next to food

NTF is hét datagestuurde horecaplatform van Nederland. Controle over je zaak is waar het om draait. Wij weten vandaag al hoe je omzet van morgen eruit ziet. En we maken het jou gemakkelijk. Heel gemakkelijk. Wij geloven in het digitale hart van de horeca. Al meer dan 20 jaar bevinden wij ons in de markt van digitale oplossingen voor de horeca. Wij hebben jou als uitgangspunt bij alles wat we doen. Zodat je kunt beschikken over oplossingen en tools die ervoor zorgen dat je klaar bent voor de dag van vandaag, en voorbereid bent op de uitdagingen van morgen!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Horeca

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?