Taurus

Taurus biedt een compleet kassa- en reserveringsprogramma waar honderden horecabedrijven tevreden mee werken. Koppel het met SnelStart en de gegevens staan direct in je administratie.

Voordelen

  • Efficiëntie: Door het kassasysteem te koppelen aan de boekhouding, kunnen de transacties automatisch en real-time worden bijgewerkt in de boekhouding. Dit bespaart tijd en moeite, en vermindert het risico op menselijke fouten.
  • Inzicht in de financiën: Door de koppeling kan de boekhouding direct en nauwkeurig inzicht krijgen in de financiële situatie van het bedrijf, zonder dat handmatige invoer nodig is. Dit kan helpen bij het nemen van financiële beslissingen en het opstellen van rapporten.
  • Betere controle: Door de automatisering van de boekhouding, is er minder kans op fraude en onnauwkeurigheden. De koppeling zorgt voor een betere controle op de transacties en de financiële situatie van het bedrijf.
  • Minder administratief werk: De koppeling zorgt ervoor dat de administratieve lasten van het bijhouden van transacties en het invoeren van gegevens worden verminderd. Dit kan de tijd en moeite die nodig is voor administratief werk aanzienlijk verminderen.
  • Snellere afhandeling van betalingen: Door de koppeling kunnen betalingen sneller en efficiënter worden afgehandeld. Dit kan helpen bij het verbeteren van de klantenservice en het verminderen van wachttijden aan de kassa.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Vragen of problemen? Neem contact op met leverancier Combidesk via e-mailadres info@tauruskassasystemen.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Taurus

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Horeca

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?