unTill Kassa

Met de software van unTill Kassa kan het: reserveringen, bestellingen, voorraden, uitgebreide rapportages en een koppeling met jouw boekhouding maken. Koppelt als enige partij met alle kassasystemen in jouw zaak. Je past gerechten en prijzen eenvoudig aan en hebt inzicht in omzet door overzichtelijke rapportages. Bovendien is het zo logisch en overzichtelijk dat nieuwe medewerkers er meteen mee aan de slag kunnen. Geschikt voor bar, restaurant, catering en recreatie.

Hoe werkt de koppeling?

De API-koppeling boekt dagelijks je unTill kassamutaties foutloos in je SnelStart-administratie. Je accountant beschikt zo direct over alle benodigde informatie en jij houdt meer tijd voor je gasten en je personeel.

Een abonnement op kassasoftware van unTill regel je via unTill-dealers Adnamics, Janssen Kassasystemen of UPTA horeca automatisering. De dealers bieden totaal oplossingen voor de horeca. Met mooie, stabiele en duurzame hardware en softwarepakketten die alle aspecten van jouw bedrijfsvoering makkelijker, leuker en efficiënter maken.

Voordelen

  • Overdracht informatie over omzet en betalingswijze op grootboekniveau
  • Specificatie af te dragen btw
  • Synchronisatie van debiteuren en boeken op debiteur
  • Registratie kasstortingen en onttrekkingen
  • Ondersteuning gebruik van vouchers en smartcards
  • Ondersteuning 'Kas In – Kas Uit'

Kosten koppeling / proefperiode

Je unTill dealer realiseert de koppeling kosteloos bij een jaarabonnement*. De maandelijkse kosten voor de koppeling bedragen € 30.

* O.b.v. aanwezigheid van een API licentie

Interesse in deze koppeling?

Via de website van unTill kun je de koppeling met SnelStart aanvragen:

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over unTill

Is jouw horecazaak toe aan een kassasysteem waarmee je efficiënter werkt en dat je altijd inzicht geeft in de omzet? Bij unTill staat jouw kassa binnen zes weken live: van eerste kennismaking tot installatie.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Detailhandel Horeca

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?