Tonit

Onze missie is om met onze producten werk een stuk makkelijker te maken. Een heikel punt voor alle ondernemers is de boekhouding. Tonit Afrekensystemen heeft een module ontwikkeld om boekhouden heel eenvoudig te maken. De omzetgegevens die jouw kassa registreert, worden automatisch doorgevoerd naar je administratiepakket. Hierdoor is je administratie altijd up-to-date en heb je direct inzicht in de behaalde resultaten.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling zal worden ingericht door Tonit in samenwerking met jouw boekhouder.

Voordelen

  • Met de module is de administratie altijd up-to-date.
  • De module geeft direct inzicht in de resultaten.
  • De module zorgt ervoor dat je minder uren een accountant nodig hebt.
  • Jouw accountant is alleen nog nodig voor een controlerende en adviserende rol.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 495.

Interesse in deze koppeling?

Tonit helpt je graag via hun helpdesk. Neem contact op via: 073-6430419 of service@tonit.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Tonit

Waarom zouden wij het leven onnodig gecompliceerd maken? Onze missie is het vereenvoudigen van de werkzaamheden van een horecaondernemer, en dat doen wij met Ecash. Ecash makes it easy. De innovaties op het gebied van afrekensystemen voor horeca houden wij al ruim 15 jaar nauwlettend in de gaten. Door in te spelen op de vraag en behoeften van ondernemers weten wij welke knelpunten er zijn. Zo wilden wij onze klanten voorzien van een briljant kassasysteem, dat iedere werknemer binnen enkele minuten onder de knie heeft, en ontwikkelden wij Ecash.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Horeca

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?