EasyKas

EasyKas online kasboek. Simpel, snel én foutloos de kas opmaken is nu ook voor jou binnen handbereik. Binnen een handomdraai registreer je jouw kastransacties, kostenbonnen en andere ontvangsten en uitgaven. Met EasyKas heb je geen papieren of Excel kasboek meer.

Hoe werkt de koppeling?

Voor wie is EasyKas?
De EasyKas app is er voor iedere ondernemer met contante kastransacties. De Belastingdienst verplicht je een goede kasstaat bij te houden en deze ook regelmatig af te sluiten. Onze ervaring is dat ondernemers hier niet voldoende tijd voor nemen en vaak achteraf de kasstaat opstellen. Met EasyKas houd je je kasboek netjes, bijgewerkt en up-to-date.

Wat doet EasyKas?
EasyKas registreert jouw kastransacties, kostenbonnen en andere ontvangsten en uitgaven. Door de koppeling met SnelStart werk je automatisch jouw kasboek in SnelStart bij. En de mutaties worden eenvoudig ingeboekt in jouw SnelStart administratie. Bijkomend voordeel is dat jouw adviseur minder tijd hoeft te besteden aan het inkloppen van de kasafslagen en meer tijd heeft voor advies en ondersteuning.

Voordelen

  • Geen papieren of Excel kasboek meer
  • Kasboek altijd bij de hand
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Foutloos jouw kas opmaken
  • Scanfunctie voor bonnetjes
  • Geen inklop-uren meer

Kosten koppeling / proefperiode

Het gebruik van EasyKas kost € 10 per maand. Je kunt EasyKas 1 maand gratis proberen.

Interesse in deze koppeling?

Bij problemen of vragen kun je contact opnemen via e-mail of op telefoonnummer 053 4845 955.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over EasyKas

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Accountancy Detailhandel Horeca Schoonheidssalon

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?