Vendit

Ben je op zoek naar een betrouwbaar kassasysteem / afrekensysteem waarmee je succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij je vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in jouw gehele bedrijf? Dan is het Vendit Systeem dé oplossing voor jou. Een compleet automatisering systeem waarmee je jouw omzet kunt verhogen. Eén totaalpakket, met koppelingen met jouw boekhoudprogramma en webshop, een dashboard en uitgebreide management rapportages.

Voordelen

  • Winkelautomatisering van A tot Z onder één dak.
  • Vanuit één systeem altijd overzicht en inzicht in je bedrijf.
  • E-commerce: succesvol ondernemen offline en online!
  • Actueel inzicht in jouw activiteiten in één systeem (on- & offline).
  • Volledig geïntegreerde webshop en koppeling boekhoudprogramma SnelStart.

Interesse in deze koppeling?

Ben je op zoek naar een winkelautomatisering systeem waarmee je succesvoller kunt ondernemen? Een systeem waarbij je vanuit één omgeving overzicht en inzicht hebt in je gehele winkelbedrijf? Dan ben je bij Vendit aan het juiste adres.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Bij deze koppeling importeer je een Excel-/CSV-bestand. Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 10.000 gebruikers in meer dan veertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is. Daarnaast is Vendit deelnemer van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Kassasysteem

Branche

Alle

Type koppeling

Import/export

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?