<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Subverwerkers

Versie 3.0, juli 2021

Om online boekhouden mogelijk te maken, hebben we een samenwerking met een aantal partijen. Bij de meeste van onderstaande partijen worden ook jouw persoonsgegevens en gegevens van jouw klanten opgeslagen. Volgens de AVG worden deze partners aangemerkt als subverwerkers.

We hebben met al onze subverwerkers een verwerkersovereenkomst afgesloten om ervoor te zorgen dat ook zij jouw persoonsgegevens veilig verwerken en jouw privacy en die van jouw klanten gewaarborgd is.

Wie zijn onze subverwerkers?

Microsoft Corporation
We hebben onze services ondergebracht bij de datacenters van Microsoft Azure. Microsoft is gevestigd in Dublin. Deze datacenters zijn gevestigd in Nederland en de back-up bevindt zich in Ierland. Microsoft zorgt voor de beveiliging en beschermt jouw administratie tegen onder andere diefstal en hard- en softwareproblemen.

Auth0 (Okta)
De authenticatie voor het inloggen op SnelStart verloopt via Auth0. Auth0 is een dienst van Okta en is gevestigd in de Verenigde Staten. Auth0 verzorgt het inlogproces door gebruik van de gebruikersnaam en het wachtwoord. De data worden opgeslagen in Duitsland en de back-up bevindt zich in Ierland.

Trustpilot
Voor het plaatsen van klantreviews maken we gebruik van Trustpilot. Via de website van Trustpilot is het mogelijk om reviews te schrijven over SnelStart. De verwerking van gegevens bestaat uit de naam en het e-mailadres.

Raygun
Raygun wordt gebruikt voor het verzamelen van foutmeldingen vanuit de desktopapplicatie. De data bevatten het e-mailadres, de administratienaam, het relatienummer en de betreffende foutmelding. De data worden opgeslagen op beveiligde servers van Amazon Web Services in Virginia (VS). Zij voldoen aan de regelgeving van EU-U.S. Privacy Shield.

SendGrid (Twillo)
SendGrid is een dienst van Twillo en wordt gebruikt voor de e-mailfunctionaliteit vanuit SnelStart, inclusief e-mails voor facturen en offertes. De data worden opgeslagen in de datacenters van Microsoft Azure in Nederland. De back-up bevindt zich in Ierland.

Logius (Digipoort)
De btw-aangiften worden verstuurd via Logius. Logius verwerkt hierbij de persoonsgegevens die ingevoerd worden in het aangiftescherm. De data worden opgeslagen in Nederland.

Tradeinterop
Tradeinterop is een onderdeel binnen het elektronisch factureren. De gegevens die Tradeinterop verwerkt worden opgeslagen op beveiligde servers van Amazon Web Services gevestigd in Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Het gaat hierbij om basisgegevens en het bankrekeningnummer van de klant.

Ariqt
Ariqt levert IT professionals op afstand, voor development, testen en beheer. Ariqt Solutions Private Limited is gevestigd in India.

HubSpot
HubSpot is een Amerikaanse ontwikkelaar en marketeer van softwareproducten voor inkomende marketing, verkoop en klantenservice. HubSpot is gevestigd in de Verenigde Staten (Massachusetts).

Securify
Securify is gespecialiseerd in web- en mobiele-applicatiebeveiliging. Services: pentesting, agile security testing. Gevestigd in Nederland (Amsterdam).

HotJar
HotJar helps you better understand user behavior so you can make the right changes, improve UX, and grow conversions. De data worden opgeslagen op beveiligde servers van Amazon Web Services. Zij voldoen aan de regelgeving van EU-U.S. Privacy Shield. Gevestigd in Malta.

Asana
Asana is een web- en mobiele applicatie die is ontworpen om teams te helpen bij het organiseren, volgen en beheren van hun werk. Asana gebruikt Amazon Web Services (RDS & S3) gevestigd in Europa voor het de opslag van data. Asana is gevestigd in San Francisco, Californië, Verenigde Staten.

SforSoftware
SforSoftware ontwikkelt en onderhoudt software en ondersteunt in de dienstverlening die onderdeel uitmaakt van de SnelStart producten met voorraad- en logistiek functionaliteiten. SforSoftware is gevestigd in Nederland (Veenendaal). SforSoftware adviseert klanten voor online software gebruik te maken van Microsoft Azure.


Hier vind je huidige versie van dit document, geldig tot 30 juni 2021