Krijg als kantoor meer controle op de boekhouding van uw klant

door: Frank Grootemaat op: 12 juni 2018

Krijg als kantoor meer controle op de boekhouding van uw klant

Wilt u als administratie- of accountantskantoor ondernemers zo goed mogelijk adviseren? Werk dan online samen met uw klanten! 

In SnelStart kunnen ondernemers kantoren online toegang geven tot hun eigen administraties. Samen bepaalt u de taakverdeling. Op die manier wordt online samenwerken heel eenvoudig en effectief.

Slim online samenwerken

Het inklopwerk van bonnetjes en facturen kan door de ondernemer worden gedaan. De administratieve afhandeling, zoals de verwerking van bankmutaties, de btw-aangifte en de jaarafsluiting, blijven bij het kantoor, zodat een vlekkeloze administratie gegarandeerd is.

Online samenwerken biedt kantoren - naast tijdwinst - sneller en completer inzicht in de administratie van klanten. Hierdoor kunt u als kantoor beter controleren, tijdig bijsturen en gerichter adviseren. Over de voordelen voor ondernemers leest u hier meer.

Efficiënt controleren

Met SnelStart heeft uw kantoor slimme en efficiënte controlemogelijkheden. Een handige controletool in SnelStart is het boekingenscherm. Vanuit het boekingenscherm is het mogelijk om door te klikken naar mutaties en gegevens te exporteren naar Excel. Via dit scherm - dat u zelf naar eigen wens kunt inrichten - heeft u altijd een duidelijk overzicht van alle boekingen.

Kies zelf

Kantoren en hun klanten kunnen zelf overwegen welk pakket het beste bij de ondernemer past. Profiteer samen met uw klanten van de voordelen!

Ja, ik wil meer controle