SnelKoppeling.eu Voorraadinventarisatie

Heeft u genoeg van het handmatig verwerken van de resultaten van voorraadinventarisaties? Maak dan voorraadinventarisaties simpel! SnelKoppeling.eu Voorraadinventarisatie genereert inventarisatielijsten op basis van uw artikelen uit uw SnelStart Administratie in Microsoft Excel (vanaf versie 2003 en hoger) en kan deze, na een voorraadtelling, geautomatiseerd verwerken in uw SnelStart administratie.

Het programma is in twee versies beschikbaar:

  • Via voorraadmutaties
  • Via inkooporders

Wanneer de voorraadtelling via een inkooporder loopt is het duidelijker te zien (voor bijvoorbeeld uw accountant) in het artikelenbestand dat de voorraadmutaties een voorraadtelling betreffen. In de artikelhistorie wordt een regel “Voorraadtelling” aangemaakt.

Via de inkooporder zijn alle afwijkingen direct zichtbaar inclusief de financiële gevolgen.


Voordelen

  • U kunt gebruik maken van een handterminal om de voorraad te tellen
  • U kunt voorraad ook vanuit een ander voorraadbeheerpakket inlezen in SnelStart

Daarnaast kan u gebruik maken van een handterminal. Met deze handterminal scant u simpelweg de barcode op uw product en voert de voorraad in. Na de telling wordt de handterminal uitgelezen en kan de voorraad worden bijgewerkt.

Naast het verwerken van voorraadinventarisaties kan ook de voorraad uit een ander voorraadbeheerpakket worden ingelezen in SnelStart. Zo stapt u gemakkelijk over naar SnelStart.


Lees meer


Soort software

Add-on


Branche

Geschikt voor (voorraadhoudende) bedrijven, Groothandel, Detailhandel


Vereist

SnelStart integratie