MLE samenstel

De importwizard-app in MLE samenstel zorgt ervoor dat je efficiënt en effectief kunt samenstellen, met de boekhouding in SnelStart en het samensteldossier, de jaarrekening en de SBR-instance in MLE samenstel. Met een eenvoudige wizard lees je (via de webservice) de grootboekrekeningen in MLE in.

Samenstellen en rapporteren in één proces

MLE samenstel is een geïntegreerde oplossing voor jouw samenstelpraktijk. Met MLE samenstel bouw je je samensteldossier op, genereer je het jaarrekeningrapport (eventueel uitgebreid met een accountantsrapport) en SBR-instance (XBRL).

Risicogericht samenstellen

Nadat je de cijfers eenvoudig hebt geïmporteerd vanuit je SnelStart-administratie, kun je op basis van een efficiënte bedrijfsverkenning posten classificeren. Zo bouw je risicogericht aan een klantspecifiek samensteldossier. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van branchespecifieke templates.


Voordelen

Dossiervorming, fraai jaarrekeningrapport en SBR-rapportages in een geïntegreerde workflow: MLE samenstel, de oplossing voor jouw samenstelpraktijk.

Supersnelle import van cijfers, dossieropbouw en rapportage (jaarrekening en SBR) in één workflow, geen losse modules. Tijdens het samenstellen direct grootboekmutaties inzien, inclusief SBR-kredietrapportages.


Lees hier meer over MLE samenstel.

Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.

Combidesk

Soort software

Rapportagesoftware


Branche

  • Accountancy, boekhoudkantoren, MKB

Beschikbaar voor accountants: