Vragen bij webinar
SnelStart en OutSmart
Koppelen werkbon-app en
boekhouding

  • ± 30 minuten

Digitale werkbonnen

Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, van de bouw en installatie tot beveiliging en koudemiddelenbranche. Met OutSmart beschik je over digitale werkbonnen, het digitaal planbord, automatische urenregistratie en nog veel meer. Zo zeg je voorgoed gedag tegen papierwerk en loop je geen omzet mis, dankzij de snelle en foutloze communicatie tussen de binnen- en buitendienst.

Bespaar tijd en voorkom fouten

Wist je dat je OutSmart kunt koppelen aan je SnelStart administratie? Zo bespaar je nog meer tijd, voorkom je onjuistheden bij het overnemen van gegevens en krijg je meer grip op jouw bedrijf.

Onderaan op deze pagina vind je de meestgestelde vragen over OutSmart. Hier vind je ook een aantal handige links voor meer informatie over dit onderwerp.

Bekijk hier het webinar over de koppeling tussen SnelStart en OutSmart terug.

Webinar bekijken!

Meestgestelde vragen

Hoe maak je een koppeling tussen OutSmart en je boekhouding?

Op deze webpagina vind je een stappenplan voor het maken van een koppeling tussen OutSmart en SnelStart.

Wat kost de koppeling tussen SnelStart en OutSmart?

De maandelijkse kosten van de koppeling van OutSmart en SnelStart Online zijn €10,- per bedrijf. Ook bij meerdere licenties blijven deze kosten op hetzelfde niveau.

Daarnaast betaal je ook voor een OutSmart abonnement. Klik hier voor de tarieven van de verschillende OutSmart pakketten.

Je kunt OutSmart 30 dagen gratis proberen. Klik hier voor een proefabonnement. 

Wat kan ik doen met de OutSmart app?

Er zijn 3 verschillende pakketten om uit te kiezen wanneer je gaat starten met OutSmart: Basic, Team en Pro. Deze pakketten bevatten verschillende functies. Deze opbouw geldt ook voor de app. De functies in de app matchen met het pakket dat jij kiest.

Bekijk het volledige functieoverzicht voor een compleet beeld van de mogelijkheden van de app.

Kan ik ook alleen de OutSmart app gebruiken, zonder webaccount?

Ja, het is ook mogelijk om alleen de app op je telefoon, tablet of iPad te gebruiken, zonder connectie met een webaccount. Op deze manier kun je nog steeds werkbonnen aanmaken, uitvoeren en alle essentiële gegevens noteren.

Er zijn 2 verschillende versies voor app only gebruik: Free & Essential.*

*Alleen beschikbaar voor iOS.

Hier vind je informatie over app only gebruik en kun je de app downloaden. 

Hoe leer ik om OutSmart optimaal in te richten?

OutSmart biedt diverse trainingen aan, zoals een training voor starters en trainingen op het gebied van urenregistratie en contracten. Op deze pagina vind je informatie over de trainingen en de kosten

Waar kan ik terecht met vragen over OutSmart?

Heb je vragen over hoe je iets instelt of aanpast in OutSmart? Neem dan eerst een kijkje in de OutSmart Kennisbank. Hier vind je de antwoorden op veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet bij of kom je er niet uit? Het supportteam van OutSmart staat voor je klaar. Op deze pagina staat hoe je contact op kunt nemen