Ondernemend Texel meer bewust van digitale veiligheid

door: SnelStart   op: October 31, 2016 2:55:41 PM CET

Oosterend, 31 oktober 2016 – “De pakketbezorgers op Texel zijn misschien wel de grootste hackers op Texel. Zij weten immers overal waar de achterdeur openstaat”. Met deze ludieke vergelijking opende Ivo Huizinga vorige week maandag 24 oktober de tweede bijeenkomst van Texel Digitaal. Deze bijeenkomst stond in het teken van digitale veiligheid (oftewel: cybersecurity) voor ondernemers.

Lees verder

Bezoek het ICT Accountancy Jaarcongres op 2 november!

door: SnelStart   op: October 28, 2016 10:15:56 AM CEST

Oosterend, 27 oktober 2016 - Op woensdag 2 november wordt voor het 15e jaar op rij het ICT Accountancy Jaarcongres gehouden. Een jaarlijks terugkerend (najaars)congres voor accountants- en administratiekantoren georganiseerd door onderzoeksbureau GBNED en NOVAK.

Lees verder

SnelStart wereldwijd voorbeeld op gebied van Microsoft Azure SQL

door: SnelStart   op: October 3, 2016 8:52:49 AM CEST

Oosterend, 30 september 2016 – Als leverancier van boekhoud- en facturatiesoftware loopt SnelStart voorop in de adoptie van het Cloud platform van Microsoft. Inmiddels werken ruim 15.000 gebruikers van SnelStart in een online administratie! Reden voor Microsoft om naar Nederland te komen en een klantcase inclusief een video te maken over het Texelse bedrijf. In deze zogenoemde customer case study van Microsoft wordt ingegaan op de succesvolle implementatie van Azure SQL databases in de boekhoudsoftware van SnelStart.

Lees verder