Inloggen Apple iOS vernieuwd

Het inlogscherm voor de SnelStart app op iOS (Apple) is vernieuwd.

Lees verder

Algemeen:Werk in uitvoering

Midden 2021 zijn we begonnen met belangrijke aanpassingen aan onze software. Hiermee worden oude onderdelen, die soms decennia geleden zijn ontwikkeld, up-to-date gebracht en samengevoegd met de meer recente softwareonderdelen. Dit is een..

Lees verder

Offertes:Tussentijds opslaan

Vanaf nu is het ook mogelijk om net als bij facturen, offertes tussentijds op te slaan! De tussentijds opgeslagen offerte verschijnt in concepten en de werking is exact hetzelfde als bij de facturen. De functionaliteit staat aan voor Beta.

Lees verder

Inloggen Android vernieuwd

Het inlogscherm voor de SnelStart app op Android is vernieuwd. Je logt in met je vertrouwde inloggegevens.

Lees verder

RGS Brugstaat downloaden: Snel en foutloos saldi uitwisselen

Je kunt nu in SnelStart Web eenvoudig de RGS Brugstaat downloaden.

Lees verder

RGS Brugstaat downloaden

Binnenkort kun je in SnelStart Web eenvoudig de RGS Brugstaat downloaden.

Lees verder

IB-aangifte (Winstdeel): Aangiftemodule winstdeel..

Heb je uitstel aangevraagd voor je aangifte inkomstenbelasting? Voor de aangifte inkomstenbelasting over 2020 kun je nu gebruik maken van de Aangiftemodule Winstdeel Inkomstenbelasting.

Lees verder

SnelStart Web interface wijzigingen:

In het kader van het moderniseren en gebruiksvriendelijker maken van SnelStart Web, zijn de titelbalken bovenaan de pagina en de meldingen die getoond worden binnen de applicatie in een nieuw jasje gestoken. De wijzigingen komen ten goede..

Lees verder

Administratie beheer: Administratie eenvoudig overdragen in..

Het is nu mogelijk om een administratie volledig online via SnelStart Web over te dragen aan een nieuwe eigenaar.

Lees verder

Btw-aangifte:Goedkeuren en betalen via iDEAL

Het goed- of afkeuren van de btw-aangifte voor gebruikers die samenwerken met een accountants- of administratiekantoor en het betalen van de btw-aangifte via iDEAL

Lees verder

Bank:Markeren en opnieuw koppelen

Het is nu mogelijk om een bankboeking te markeren in SnelStart Web en gebruik te maken van de knop 'Opnieuw koppelen'. Met deze knop worden gemarkeerde boeking opnieuw aan een betaling gekoppeld.

Lees verder

Inkopen:Markering

Het is nu mogelijk om een inkoop zonder markering opnieuw te markeren, voor als deze later nog aandacht behoeft.

Lees verder

Inkopen:Verbetering controle flow:

Voor een duidelijker overzicht van te controleren inkopen is een nieuwe status toegevoegd 'Te controleren'.Verder is de hele regel gemarkeerd. Tijdens het controleren wordt duidelijk aangegeven wanneer de leverancier onbekend is zodat deze..

Lees verder

:facturen mailen naar je administratie

Het is nu mogelijk om inkoop en verkoopfacturen te mailen naar je administratie!

Lees verder

Inkopen:Verbeteringen leverancier matchen

Na het wijzigen van de leverancier wordt er getoond waarop de leverancier is gematcht. Zo kan de leverancierskaart eventueel gewijzigd worden.

Lees verder

Klant: Openstaand saldo

Bij het aanmaken van een nieuwe offerte of factuur is nu zichtbaar wat het eventuele openstaande en vervallen bedrag is bij de klant. Ook is het totaal openstaand en vervallen zichtbaar in het factuuroverzicht. Hier kan ook worden..

Lees verder

Algemeen:Je wordt niet meer uitgelogd na 15 minuten

Het automatisch vergrendelen van SnelStart na 15 minuten inactiviteit is aangepast. Binnenkort zal een gebruiker na een uur inactiviteit gevraagd wordt om opnieuw in te inloggen. De gebruiker kan dan verder gaan en krijgt automatisch het..

Lees verder

Inkopen:Betaling zichtbaar

In het inkoopoverzicht is bij het open klappen van de boeking van een betaalde inkoopfactuur direct de gekoppelde betaling te zien. Als dit een bankafschrift is, ook de details hiervan. De betaling kan eventueel worden verwijderd. Dan komt..

Lees verder

MijnSnelStart:Facturen inzichtelijk

Je facturen van 2020 zijn nu ook beschikbaar in MijnSnelStart.

Lees verder

VIES check: Btw-nummers controleren met de VIES check

Bij het toevoegen van een relatie of het aanmaken van een factuur met btw verlegd, is het nu mogelijk om de geldigheid van een btw-nummer te controleren aan de hand van de VIES check. Deze check controleert het ingevoerde btw-nummer via..

Lees verder

Balans en Resultaat: Rubricering verbeterd

De Balans en resultaat kan gerubriceerd getoond worden. Hierbij wordt nu ook automatisch het saldo omgeslagen als dit nodig is. Daarnaast krijgen de rubrieken een voorkeurskant. Zo zal bijvoorbeeld materiële vaste activa altijd aan de..

Lees verder

Memoriaal:Boeking kopiëren

In het dagboek Memoriaal kunnen boekingen makkelijk gekopieerd worden naar een of meerdere nieuwe boekingen. Hierbij kan het aantal en de begindatum van de eerste kopie boeking worden gekozen. Mogelijk vanaf het pakket inZicht.

Lees verder

Betaling registreren:Privé betaalde factuur

Een privé betaalde factuur kan direct als betaald geregistreerd worden. De memoriaalboeking wordt automatisch gemaakt, zodat dit geen handmatige handeling meer is. Let op: Dit is mogelijk als de grootboekrekening Privé-storting gekoppeld..

Lees verder

Bedrijfsmiddelen:Opmaak export verbeterd

De opmaak van de export van bedrijfsmiddelen is verbeterd. De volgende verbeteringen zijn doorgevoerd: Kolomkoppen zijn smaller en bij bedragvelden rechts uitgelijnd. Het formaat is landscape en passend op een A4 gemaakt. Subtotalen en..

Lees verder

titel:subtiteleen subtiteltwee deze verhuisd naar datum x

Lees verder

Inkopen:Aanpassing inkopen

Het toevoegen van bestanden is nu mogelijk in het Inkoopoverzicht, deze bestanden worden op de achtergrond verwerkt en als boeking opgeslagen om later te controleren. Dit is de eerste stap in het aanpassen van de Inkopenflow zodat straks..

Lees verder

Btw-aangifte:Invoeren btw-privé middelen

Makkelijk invoeren van btw-privé middelen inclusief memoriaal boeking

Lees verder

Inkopen:Sneltoets inclusief en exclusief btw

Het is nu mogelijk om met de sneltoetsen ctr+ i en ctr+e het bedrag automatisch om te te zetten naar inclusief of exclusief btw.

Lees verder

Algemeen:Rekenen in bedragvelden

In verschillende velden is het mogelijk om rekenformules te gebruiken. Type bijvoorbeeld 1+1 in en druk vervolgens op ENTER. De waarde van het veld zal dan gewijzigd worden naar 2. Een formule ondersteunt optellen (+), aftrekken (-), delen..

Lees verder