Moeilijke dingen makkelijk maken

door: Jonneke Duin op: 25 februari 2019

Moeilijke dingen makkelijk maken

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Daar zijn wij goed in. Dat vinden onze klanten en zelfs onze (nog) niet-klanten! Dit en meer kwam naar voren in het merkpositioneringsonderzoek dat 37° Celsius Brand Consultancy in de afgelopen maanden uitvoerde. Met verrassende resultaten.

Een merkonderzoek doe je niet elke dag. Het is een klus die maanden in beslag neemt. Het geeft je inzichten in hoe je jezelf ziet als organisatie en hoe je gezien wordt, zodat je goed kunt bepalen hoe je gezien wilt worden. Onder leiding van brandspecialist Jorge Labadie, oprichter van 37° Celsius, gingen we dit traject in. Het heeft ons veel geleerd over onze klanten en over onszelf.

Positief

Het onderzoek werd uitgevoerd onder ondernemers in Nederland, zowel klanten van SnelStart als niet-klanten. Zelfs de onderzoekers – toch wel wat gewend – waren positief verrast toen uit dit representatieve onderzoek bleek dat meer dan 50% van de Nederlandse ondernemers SnelStart kent. We vroegen mensen welke eigenschappen SnelStart in hun ogen uniek maakt. Met stip op nummer 1: makkelijk. Dat vinden niet alleen onze klanten, maar ook ondernemers die onze producten wel kennen maar niet gebruiken. Zij associëren SnelStart met makkelijk. Ook de productbenefits prijs, snelheid en gebruikersvriendelijkheid werden als zeer positief benoemd.

De juiste weg

Het is natuurlijk geweldig om zulke uitkomsten te horen, maar het onderzoek was niet bedoeld om onszelf op de borst te kloppen. We wilden vooral weten wat ondernemers van ons verwachten en wat wij kunnen doen om het ondernemen makkelijk te maken. Vind je als klant bij ons wat je nodig hebt? De inzichten uit het onderzoek hebben ons geholpen om onze missie en visie te finetunen en nog meer te richten op jou, ondernemer en onze klant.

Wij maken moeilijke dingen makkelijk. Dat is onze missie. Vertaald naar hoe we dat dan in de praktijk doen, kom je bij onze visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

Ondernemers helpen door het makkelijk te maken

Als ondernemer ben je veel tijd kwijt met allerlei randzaken. Tijd die je veel liever in je bedrijf wilt steken. Wij gaan je daarbij helpen. Door moeilijke dingen makkelijk te maken. Door ervoor te zorgen dat met onze software boekhouden makkelijk wordt.

Denk met ons mee!

Wij zijn niet alleen voor jou bezig, maar werken ook graag met je samen. Heb jij ideeën om ons product of onze dienstverlening nog makkelijker te maken? Laat het ons weten! Stuur je mail naar marketing@snelstart.nl. We zijn heel benieuwd naar jouw tips & tricks!