Hoe informatiebewust bent u?

door: SnelStart op: 14 februari 2017

Hoe informatiebewust bent u?
SnelStart Aangenaam 2016

Oosterend, 14 februari 2017 - "Hebben jullie nog een kopietje van mijn administratie?" In de vele gesprekken die onze klanten met de klantenservice hebben, komen we dikwijls verhalen tegen van ondernemers die gegevens kwijt zijn. Dit kan zijn dat een complete pc verloren is gegaan, een harde schijf kapot gaat of dat er een virus of malware actief is geweest. In veel gevallen heeft de accountant nog een verouderde kopie of back-up van de administratie. Dat is mooi, maar het blijkt dus dat veel ondernemers het zelf niet goed geregeld hebben. Hoe bewust bent u zich van de informatie in uw bedrijf?

Met die vraag zijn we aan de slag gegaan en heb besloten een informatiecampagne te starten om het informatiebewustzijn van de ondernemers te vergroten en aan te zetten tot handelen. Op de speciaal daarvoor ingerichte site www.informatiebewust.nl vindt u tips en vraagstukken die u helpen na te denken over de informatie die u bezit, moet beschermen en hoe u daar uitvoering aan kan geven. We hebben gezien dat continue aandacht voor informatieveiligheid een noodzakelijkheid is. We zullen u via dit kanaal dan ook het hele jaar door van informatie blijven voorzien.

Als u vragen heeft, ervaringen wilt delen of juist voor specifieke uitdagingen op informatieveiligheidsgebied staat, neem dan gerust contact op. We kunnen allicht kijken wat we met u vraagstuk aankunnen of u doorverwijzen naar een specialist.

Maak mij informatiebewust!

Informatiebewust is een initiatief van SnelStart Software B.V.