<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

makkelijk online samenwerken

SAMENOP MET UW KLANTEN

Uw klant levert facturen en bonnetjes digitaal aan en u doet de boekhouding. U controleert, adviseert en geeft uw klanten maximaal inzicht. Zo bespaart u tijd en geld voor uw kantoor én uw klanten.
 

Wat doet uw kantoor

x

Uw klant aanmeldenmet de SamenOp-knop.

U beheert al de administratie voor uw klant al in SnelStart? Gebruik deze dan om mee samen te werken. De bedrijfsgegevens worden automatisch overgenomen en doorgestuurd naar SnelStart. De administratie wordt meteen online gezet onder uw account.

Uw klant ontvangt een e-mail om zijn aanmelding te bevestigen. Na bevestiging gaat de online administratie over naar de account van uw klant. Uw klant en uw kantoor kunnen beiden direct aan de slag.
 

Lees het KennisPlein-artikel

Of bekijk de video:
 

x

Niet meer eindeloos zelf inkloppenmaar alles overzichtelijk digitaal ontvangen

Schoenendozen met bonnetjes en ordners vol facturen zijn verleden tijd. Uw klant maakt eenvoudig zijn factuur met SnelStart Web.
SnelStart maakt een boeking in het dagboek Verkoop, met de factuur als bijlage. Handig in uw vertrouwde SnelStart 12.

Een bonnetje fotograferen of een PDF-factuur uploaden. Geen probleem. Ze staan meteen in het dagboek Inkoop als bijlage bij een boeking.
Heeft uw klant niet alle gegevens ingevuld? U controleert en vult aan!

x

Meteen bijsturenen deskundig adviseren

Alle administratieve handelingen die uw klant liever aan u overlaat, doet u natuurlijk gewoon zelf. Zoals u gewend bent. Denk aan de btw-aangifte, het inlezen van bankafschriften of het maken van de jaarrekening.

Wat doet uw klant

x

Volledig inzicht in de financiënaltijd en overal

Het financieel dashboard en het overzicht van openstaande in- en verkoopfacturen geven uw klant 24 uur per dag zicht op de financiële prestaties van zijn bedrijf.

Heeft u de afschriften ingelezen en betalingen bijgewerkt? Uw klant ziet het direct terug in het dashboard op zijn laptop, tablet of smartphone.

x

Online een factuur makendat is toch zo gebeurd

Geen facturen meer afdrukken met Excel of Word, maar handig en snel online factureren op laptop, tablet of smartphone. De factuur gaat direct per e-mail naar de klant. Dat is handig voor ondernemer en klant en goed voor het milieu.

Én tijdwinst uw kantoor, want de factuur wordt direct verwerkt in de administratie. U hoeft alleen te controleren.
 

Lees het KennisPlein-artikel
x

Fotograferen - scannen - uploadenontvang bonnetjes en facturen digitaal

U ontvangt inkoopfacturen en bonnetjes nog op papier? Dat kan toch ook digitaal.

Uw klant fotografeert of scant alle papieren bonnetjes. Daarna kan hij ze, net als digitale inkoopfacturen, eenvoudig uploaden en opslaan in de administratie.

Bij het opslaan maakt SnelStart meteen een inkoopboeking aan. U controleert deze en vult de boeking eventueel aan.

Ik wil SamenOp met mijn klanten!
x

Ja, ik ga graag samenopFijn dat u enthousiast bent over SamenOp! Wij helpen u graag verder. Vul hieronder de gegevens van uw kantoor in en ons gespecialiseerde team neemt binnen één werkdag contact met u op.


Zo makkelijk is online samenwerken!

In 3 stappen aan de slag
 
Ik wil SamenOp met mijn klanten!

Veelgestelde vragen

x

Moet mijn klant alles zelf doen?Nee, u gaat samenwerken

Natuurlijk hoeft uw klant niet alles zelf te doen. U bepaalt zelf, in goed overleg met uw klant, hoe u de taken verdeelt.

Met zijn laptop, smartphone of tablet maakt uw klant eenvoudig online zijn facturen en uploadt hij bonnetjes en inkoopfacturen. U ziet ze direct terug in de administratie, dus handmatig facturen invoeren is verleden tijd.

Controle, bankafschriften inlezen en de btw-aangifte doet u zelf. Uw klant ziet direct het resultaat in het online dashboard.
 

x

Wat zijn de kostenVoor mijn klant en mij?

Vanaf €10,- per maand (excl. btw) kan de klant zelf factureren, inkoopfacturen en -bonnetjes digitaal aanleveren en een deel van zijn boekhouding zelf doen. De klant krijgt een eigen licentie voor het pakket naar keuze. Bekijk hier welk pakket het meest geschikt is voor uw klant.

Bij het aanmelden van uw klant kunt u zelf bepalen wie de factuur betaalt. Doet uw klant dit of biedt u het online samenwerken aan als onderdeel van uw dienstenpakket en betaalt u zelf de factuur? Het is uw keuze.
 

x

Een 'oude' accountantslicentie?Stap over naar SnelStart Accountant

Werkt u al langer met SnelStart en heeft u nog de accountantslicentie die u vóór december 2013 heeft aangeschaft? Dan kunt u (nog) niet SamenOp en samenwerken in een online administratie.

Met een online licentie (oftewel: SnelStart Accountant) heeft u die mogelijkheid wel. Een overstap regelt u eenvoudig zelf via Mijn SnelStart of telefonisch via 0222-363060 (optie 1).
 

Hoe werkt het

x

Bestaande klant aanmeldenmet de SamenOp-knop.

U beheert al de administratie voor uw klant? Gebruik deze dan voor het aanmelden van uw klant. De bedrijfsgegevens worden automatisch overgenomen en doorgestuurd naar SnelStart. De administratie wordt direct online.

Uw klant ontvangt een e-mail om zijn aanmelding te bevestigen. Na bevestiging gaat de online administratie over naar de account van uw klant. U heeft dan automatisch toegang.
 

Lees het KennisPlein-artikel

Of bekijk de video:
 

x

Nieuwe klant aanmeldenmet de SamenOp-knop.

U gaat de administratie beheren voor een nieuwe klant? Kies dan voor het aanmelden van een nieuwe klant. Er wordt dan een nieuwe online administratie online aangemaakt en die bevat direct de bedrijfsgegevens van uw klant.

Uw klant ontvangt een e-mail om zijn aanmelding te bevestigen.
 

Lees het KennisPlein-artikel

Of bekijk de video:
 

x

Bevestiging door klantvoor een prettige samenwerking

Heeft u uw klant aangemeld en is de administratie online gezet, dan ontvangt uw klant een e-mail van SnelStart. In deze e-mail staat een link om de aanmelding te bevestigen.

Na bevestiging hebben uw klant en uw direct de volledige toegang tot de administratie.
 

Bekijk de video
 

Tips & Tricks

x

Back-up maken van cliëntadministratiegewoon voor de zekerheid

Als uw klant alleen werkt in SnelStart Web, dan is het voor hem nog niet mogelijk zelf back-ups te maken. Zo zorgt uw kantoor voor deze zekerheid.
SnelStart maakt uiteraard ook back-ups van online administraties voor het geval zich er een storing voordoet.
 

Lees het KennisPlein-artikel
x

Directe bankkoppelingmutaties dagelijks automatisch verwerkt

Als kantoor verwerkt u natuurlijk de bankafschriften in de administratie van uw klant. Met de directe bankkoppeling is het downloaden en opsturen van afschriften niet meer nodig.

Koppel eenmalig de administratie met de bankrekening van uw klant en mutaties worden dagelijks automatisch ingelezen en verwerkt.

De koppeling is op dit moment beschikbaar voor ABN AMRO en KNAB. Voor de andere banken moet u de afschriften nog handmatig inlezen voor uw klant.
 

Lees het KennisPlein-artikel

Of bekijk de video:
 

x

Eigen logo plaatsenprofessioneel en persoonlijk

Als uw klant zelf online facturen gaat versturen met SnelStart Web, dan kunnen deze worden voorzien van het eigen bedrijfslogo.

Eenmalig een logo toevoegen voor een profesionele en persoonlijke factuur.
 

Lees het KennisPlein-artikel
x

Facturen makenmet verlegde btw

Een groot voordeel van SamenOp is dat uw klant zelf zijn facturen maakt, maar wel direct in de administratie. Of het nu gaat om gewone facturen of facturen met btw-verlegd, het kan gewoon met SnelStart Web.
 

Lees het KennisPlein-artikel
x

ConceptfacturenEen kwestie van even opslaan.

Maakt u op lokatie een factuur, maar moet deze later toch nog worden aangepast? Geen probleem. U kunt op elk gewenst moment de factuur opslaan als concept en op een later moment verder gaan.
 

Lees het KennisPlein-artikel
x

Handig online werkenOp smartphone, iPad of iPhone.

Online factureren en bonnetjes uploaden wordt nog makkelijker met de SnelStart App.

Geen internetbrowser meer nodig, maar eenmalig downloaden en installeren vanuit de appstore.

Volg SnelStart op social media

Blijf op de hoogte via Facebook, LinkedIn of Twitter!
Share on Facebook Share on LinkedIn Share on Twitter