<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Garage

Automatiseer uw voertuigadministratie

€ 15,00 per maand

Onderhoud, apk-meldingen, inkoop en verkoop van nieuwe voertuigen en occasions. Met SnelStart Garage kunt u veel taken automatiseren en integreren in uw boekhouding. Deze uitbreiding van SnelStart inZicht is speciaal ontwikkeld voor garagebedrijven. SnelStart is Bovag-gecertificeerd.

SnelStart Garage ondersteunt een groot aantal RDW-diensten. De apk-melding, verplichte kilometerregistratie en het opnemen van een voertuig in de bedrijfsvoorraad is snel en gemakkelijk te administreren via SnelStart Garage. Daarnaast ondersteunen we diverse andere diensten van de RDW, zoals RV, ORB, ORAD, OREH, TVI en voertuigscan XML.

De in- en verkoop van voertuigen verwerkt u eenvoudig in de boekhouding. U kunt daarbij gebruikmaken van de margeregeling en automatisch de BPM laten berekenen bij verkoop van een voertuig.

Uw online-bestellingen bij grossiers kunt u vanuit SnelStart doen. De benodigde onderdelen zet u meteen op de factuur van de klant en uw bestelling kan de deur uit.

€ 15,00 per maand

Meer uitbreidingsmogelijkheden

Wilt u uw SnelStartpakket verder uitbreiden? In het onderstaande overzicht vindt u meer uitbreidingen.

Ik wil kassa’s koppelen En kasstaten met contante betalingen automatisch verwerken.

Breid uw pakket uit met Kassa

Ik wil advies bij de inrichting van mijn bedrijfsprocessen in SnelStartSnelStart werkt samen met verschillende professionele implementatiepartners die u graag helpen bij de optimale inrichting van uw bedrijfsprocessen.

Kies een implementatiepartner

Ik wil mijn salarisadministratie koppelen met SnelStartSnelStart Integratie biedt mogelijkheden om uw webwinkels, CRM-systemen en salarisadministratie te koppelen.

Bekijk alle bestaande koppelingen
SnelStart advies bij keuze

Hulp nodig bij uw keuze?

Een nieuw boekhoudprogramma uitzoeken doet u niet elke dag. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Laat u gratis adviseren door één van onze medewerkers.

Bel ons voor persoonlijk advies op 0222 36 30 60.