Een klant vertelt: zo werkt koppelen met Visionplanner

door: SnelStart op: 30 oktober 2020 16:00:59 CET

Gezamenlijk webinar SnelStart en Visionplanner

Op 19 november 2020 van 10:00 tot 11:00 uur geven SnelStart en Visionplanner samen een gratis webinar over de koppeling tussen onze software. Een gezamenlijke klant vertelt tijdens dit event over zijn ervaring met deze koppeling in de praktijk. En jij kunt hier bij zijn. Meld je snel aan!

Snelstart & Visionplanner

Efficiënte software staat bij zowel Visionplanner als SnelStart centraal. En daarom organiseren we samen een gratis online webinar. Zowel de software van SnelStart als Visionplanner komen in het webinar uitgebreid aan bod.

Online webinar

In het online webinar op 19 november 2020 vertellen we je in een uur meer over de koppeling tussen SnelStart en Visionplanner. In een gezamenlijke presentatie lichten we toe hoe onze producten elkaar door middel van de koppeling versterken en je daardoor sneller klaar bent met je werk.

Klant aan het woord

Tijdens het event vertelt een gezamenlijke klant over zijn ervaringen met het digitaliseren van de administratieve werkzaamheden en rapportages. Zo vertelt hij hoe zijn kantoor SnelStart en Visionplanner gebruikt in de dagelijkse praktijk. Daarnaast leggen we uit hoe je de automatische koppeling op basis van RGS tot stand brengt en wat de voordelen hiervan zijn.

Meld je snel aan

Ben jij erbij? Meld je dan snel aan via onderstaande knop.

Meld je aan