<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=538859779620226&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

SnelStart Introductiebijeenkomst

DAGDEE
€ 32,50per maand

SnelStart Accountant

Exclusief voor kantoren bieden wij het pakket SnelStart Accountant aan. Dit pakket biedt u veel voordeel en gemak. Zo beschikt u over alle onderdelen van SnelStart en kunt u moeiteloos samenwerken met de ondernemers die een online administratie voeren.
Om u kennis te laten maken met SnelStart Accountant organiseren wij een introductiebijeenkomst en speciale trainingen voor kantoren.

Introductiebijeenkomst of training pro

Zelf SnelStart specialist worden en uw cliënten optimaal ondersteunen? U kunt kiezen tussen het bijwonen van onze speciale introductiebijeenkomst en/of het volgen van een pro training.
De introductiebijeenkomst is een nadere kennismaking met SnelStart en het pakket Accountant. Kortom, in één dagdeel een snelle start in de samenwerking met uw cliënten. Wilt u alle basiskennis van het programma leren, kies dan voor een training pro, een klassikale training van één of twee dagen, speciaal ontwikkeld voor kantoren.

Na het volgen van een introductie- of PRO-training ontvangt u bovendien een vermelding van uw kantoor op onze website. Hiermee bent u vindbaar voor ondernemers die op zoek zijn naar een goede accountant. Na het volgen van een PRO-training ontvangt u tevens de SnelStart certificering en PE-uren.

Introductiebijeenkomst

Voor slechts 50,00 euro p.p. neemt u al deel aan een informatieve dagdeel. Hiervoor ontvangt u:

  • Toegang tot de introductiebijeenkomst
    We geven een korte inkijk in het bedrijf SnelStart met een blik naar de toekomst. Daarna gaan we vooral in op de uitwisseling van de administratie en het gemak van online samenwerken.
  • Vermelding op de website:
    Na het bijwonen van de introductiebijeenkomst óf een Pro-training, worden de gegevens van uw kantoor vermeld op onze website en zijn deze gegevens eenvoudig te vinden in SnelStart.

Bijzonderheden

De introductiebijeenkomst start om 13:00 uur. Na de afsluiting om 16:30 uur is er de mogelijkheid om verder nog na te praten. De bijeenkomst vindt plaats in Ede. Na inschrijving ontvangt u de juiste informatie, een week voor aanvang van de bijeenkomst.
We zien u graag!

Om in aanmerking te komen voor de websitevermelding en/of de SnelStart certificering is het noodzakelijk dat u minimaal één klant heeft die met SnelStart werkt.

Nu inschrijven

Training Datum Locatie Inschrijven
Basis Donderdag 26 januari Zaandam Inschrijven
Introductietraining Dinsdag 7 februari Ede Inschrijven
Vervolg Donderdag 9 februari Groningen Inschrijven
Basis Pro Maandag 13 februari Texel Inschrijven
Basis Woensdag 15 februari Ede        Vol       
Compleet Di. + wo. 21 en 22 februari Lekkerkerk Inschrijven
Vervolg pro Donderdag 23 februari Ede Inschrijven
Compleet pro Ma. + di. 27 en 28 februari Ede Inschrijven
Vervolg Vrijdag 3 maart Texel Inschrijven
Basis Dinsdag 7 maart Ede Inschrijven
Introductietraining Woensdag 8 maart Ede Inschrijven
Basis Pro Woensdag 8 maart Zaandam Inschrijven
Compleet Ma. + di. 13 en 14 maart Texel Inschrijven
Vervolg Pro Woensdag 15 maart Groningen Inschrijven
Basis Woensdag 22 maart Lekkerkerk Inschrijven
Compleet pro Do. + vr. 23 en 24 maart Ede Inschrijven
Vervolg pro Maandag 27 maart Eindhoven Inschrijven
Vervolg Woensdag 29 maart Ede Inschrijven
Basis Pro Donderdag 30 maart Ede Inschrijven