<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1705023512907518&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Probeer SnelStart inZicht gratis

Wat leuk dat je inZicht wilt uitproberen! Vul je e-mailadres in en druk op JA, IK WIL PROBEREN.
Je komt dan direct in de SnelStart Web omgeving. Kijk rustig rond of start gelijk met je administratie. Het boekhoudgedeelte zit in SnelStart 12. Dit programma kun je downloaden in de SnelStart Web omgeving. Druk op de knop Boekhouden, btw-aangifte en meer onderaan het menu links en je komt terecht op de downloadpagina.

Tip: check je e-mail voor bevestigingsmails. En kijk ook even in je spambox.

Het proefabonnement start op het moment van aanmelden. Je abonnement loopt na 30 dagen automatisch af. Wil je het eerder omzetten in een vast abonnement? Dat kan op ieder moment en ook dan zijn de 30 dagen altijd gratis. Wil je na de proefperiode niet verder? Dan hoef je niks te doen. Je zit nergens aan vast.

Wat krijg je?

Proberen bij SnelStart betekent: gewoon aan het werk! Je kunt alles doen wat je met de betaalde versie ook kunt. Wanneer je SnelStart probeert ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

  • Makkelijk aanmelden en direct starten
  • Binnen 10 minuten je eerste factuur de deur uit
  • Gratis ondersteuning van onze Klantenservice
  • Je proefabonnement stopt automatisch na 30 dagen

Vul je e-mailadres in en start direct met SnelStart

Stopt automatisch, dus probeer gerust!


Veelgestelde vragen

Klopt het dat ik direct in het programma zit?
Ja, je zit direct in de SnelStart Web omgeving en kan daar al facturen maken, bonnen scannen en je saldo’s bekijken. Het boekhoudgedeelte zit in SnelStart 12. Dit programma kun je hier downloaden.
Kan ik SnelStart ook gebruiken op mijn Mac?
SnelStart Web is device onafhankelijk en kun je gewoon gebruiken op Mac, iPhone en iPad. In Web kun je o.a. facturen sturen, eenvoudige offertes maken, bonnen scannen, btw-aangifte doen en relaties toevoegen. Voor sommige (uitgebreide) functionaliteiten (vanaf pakket inKaart) heb je SnelStart 12 nodig. SnelStart 12 is een desktopversie en kun je niet installeren op Apple-apparaten. Lees alle uitgebreide systeemeisen op ons Kennisplein.
Ik moet inloggen, waar stel ik mijn wachtwoord in?
Direct na het aanmelden worden er 2 e-mails gestuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Deze kunnen ook in je spambox zitten. Als het nou niet lukt, neem contact met ons op. Wij helpen je dan graag even op weg!
Hoe zet ik mijn logo op mijn factuur?
Dat gaat makkelijk! Bekijk deze video.
Hoe kan ik mijn bonnetjes of inkoopfacturen inlezen?
Zo gedaan! Bekijk deze video.
Zijn er ook instructievideo's?
Natuurlijk. Wij geloven in video! Bekijk hier alle instructievideo's.