In 3 stappen digitaal werken met je klanten

Stap 1 - Klant aanmelden

Open SnelStart 12 en klik op de knop Online Samenwerken. Heeft de klant al een online administratie? Kies dan Bestaande administratie. Nog geen administratie? Dan kies je Nieuwe administratie.

Vul de gevraagde gegevens in en maak in stap 3 de keuze voor het pakket inOrde en geef aan wie (na de gratis bèta periode) de abonnementskosten betaalt.  

Veel kantoren verwerken de pakketkosten in hun maandprijs, maar je kunt natuurlijk ook afspreken dat de klant de abonnementskosten zelf betaalt.

Stap 2 - Aanmelding bevestigen

Je ontvangt een e-mail die bevestigt dat je je klant hebt aangemeld. De klant ontvangt ook een e-mail waarin staat dat je hem of haar hebt aangemeld om samen te werken in een online administratie met het pakket inOrde. Via deze mail bevestigt de klant de aanmelding. Na bevestiging checkt de klant de bedrijfsgegevens, maakt hij of zij een wachtwoord aan en kan - als dat van toepassing is - het IBAN-nummer worden ingevuld voor de betaling. 

Stap 3 - Bankrekening instellen

Stel het zakelijke bankrekeningnummer van de klant in SnelStart in. Ga hiervoor in SnelStart 12 naar Boekhouden → Bankrekeningen → Nieuw en vul de gegevens in. Je kunt kiezen voor handmatig bankafschriften inlezen of een automatische bankkoppeling.

Tip: laat je klant direct de SnelStart app (voor Android of Apple) downloaden voor het eenvoudig inscannen en aanleveren van bonnetjes.  

inOrde stappenplan voor accountants

Handige checklists

We snappen dat jij of de medewerkers op je kantoor niet gelijk helemaal uit het hoofd weten hoe het allemaal werkt. Daarom hebben we twee handige checklists samengesteld. Eén voor jou en een aparte voor je klanten, zodat jullie deze beide kunnen uitprinten en bij de hand houden.

Download nu!
annette-contact-inorde

We staan voor je klaar

Wil je graag weten hoe je digitaal kunt werken met jouw kantoor?
Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag! Je kunt bellen met het salesteam op 0222 36 30 62.
Stuur dan een berichtje naar accountant@snelstart.nl