"Makkelijk online boekhouden"

Eenvoudig Online Samenwerken met je accountant

IMG inzicht
 • Administratie altijd veilig opgeslagen
 • Een factuur sturen binnen één minuut
 • Bonnen aanleveren met de SnelStart-app
 • Samen bepalen wie wat doet
 • Veel tijdbesparing door scan en herken

Meer tijd voor ondernemen

Boekhouden blijft lastig. Jij wil graag inzicht in je cijfers maar bent liever niet bezig met de administratieve afhandelingen. De btw-aangifte komt er weer aan en jij kunt onmogelijk met je administratie naar je accountant.
Wat nu, zelf doen?

Dat is niet nodig. Met online samenwerken werk je samen met jouw accountant in een online administratie.

Meer weten? Scroll verder

Oud

 • Bonnen kwijt of onleesbaar
 • Fouten op factuur
 • Accountant kan niet tussentijds in de administratie
 • Factuur maken, printen of opslaan, mailen, printen en naar de accountant brengen

Nieuw

 • Overal en altijd bij de administratie kunnen
 • Accountant tussentijds vanaf afstand mee laten kijken
 • Administratie altijd veilig opgeslagen
 • Samen bepalen wie wat doet in de administratie

Actieve klanten

Sinds een halfjaar gebruiker van SnelStart, hiervoor altijd met Excel aan de gang. Wat een verademing: zoveel makkelijker en sneller! Ik bespaar nu zoveel tijd op mijn boekhouding.’

Liz Verheul - LiVe HR

Wat anderen zeggen over Online Samenwerken

 • Ronald-Wind

  SnelStart is een boekhoudpakket van deze tijd! De koppelingen met diverse bankrekeningen werken perfect en het inlezen van inkoopfacturen maakt het boekhouden een stuk makkelijker. Voor de administratiekantoren geeft dit meer ruimte voor advies en sturing op cijfers i.p.v. stapels facturen inkloppen.

  Ronald Wind Wind administraties
 • Monique-Visch-Texeleventz

  SnelStart werkt heel goed en makkelijk en het is handig dat ik online kan samenwerken met mijn boekhoudster.

  MONIQUE VISCH Texeleventz
 • Claudia-van-Braak

  Duidelijk programma, eenvoudig in gebruik met veel mogelijkheden. Niet alleen wij als administratiekantoor maar ook onze klanten zijn zeer tevreden over het boekhouden in SnelStart.

  Claudia van Braak Claudia van Braak Office Services

Samen online in 3 snelle stappen

Stap 1

Open je administratie

Ga naar SnelStart Web, log in met jouw gegevens en open de administratie waarin je je accountant wilt toevoegen.

Stap 2

Toegang geven accountant

Klik op de administratienaam rechts bovenin. Kies voor Toegang accountant. Zoek het accountantskantoor op dat je toegang wilt geven en druk op de knop Geef toegang. Klaar!

Stap 3

Wij doen de rest!

Jouw accountant krijgt een bevestigingsmail en ziet direct jouw administratie in SnelStart. Vanaf nu kunnen jullie samen aan de slag.

Dit krijg je

Facturen maak en stuur je razend snel via de app of SnelStart Web, bonnen zijn eenvoudig ingeboekt en jij hebt altijd inzicht in je cijfers via het online dashboard.
IMG inzicht

24/7 inzicht

Altijd een actueel inzicht in de administratie. Zijn er openstaande verkoopfacturen? Wie zijn de beste klanten en hoe staat het met de omzet? In het online dashboard is in één oogopslag helder hoe de administratie ervoor staat door middel van duidelijke diagrammen.

 • Wereldwijd
 • Device onafhankelijk
 • Up-to-date cijfers
IMG Bonnetjes uploaden

Online factureren en offertes sturen

In slechts 4 stappen, binnen één minuut is een factuur gemaakt. Het toevoegen van een klant is erg eenvoudig door de slimme koppeling met de KVK. Vul de factuurregels aan en SnelStart doet de rest. Facturen worden direct verstuurd, per e-mail, vanuit SnelStart naar de klant. In het factuuroverzicht vind je openstaande, betaalde en vervallen facturen.

 • Binnen één minuut verstuurd
 • Onbeperkt
 • Opmaak volgens de wettelijke eisen
IMG Factureren

Bonnetjes uploaden

Fotografeer of scan je bonnetje of factuur met de SnelStart-app. Inkoopfacturen en bonnetjes worden automatisch geboekt. De boeking hoeft alleen nog te worden gecontroleerd. Zo raak je niets meer kwijt!

 • Nooit meer bonnen kwijt
 • Scan en herken
 • Voldoe aan de bewaarplicht

Veelgestelde vragen

Over Online Samenwerken
Ik heb nog geen accountant of boekhouder.
Administratie- en accountantskantoren die werken met SnelStart vind je hier op onze website.
Ik heb nog geen SnelStart-administratie. Wat moet ik doen?
Misschien is dit een goed moment om het gemak van SnelStart te ontdekken. Factureren, offertes maken en boekhouden is heel eenvoudig met onze boekhoudsoftware. Afhankelijk van wat jij graag zelf wilt doen in je administratie kies je een van de vier pakketten.

Wil je SnelStart gratis en vrijblijvend 30 dagen proberen? Hier kun je bekijken welk pakket het meest geschikt is voor jouw bedrijf.
Hoe haal ik mijn accountant of boekhouder over om online samen te werken?
Online samenwerken biedt vele voordelen, zowel voor jou als ondernemer als voor je accountant of boekhouder. De informatie op onze website kan je helpen hem of haar te overtuigen.

Misschien kun je aan je accountant of boekhouder vragen om een kijkje te nemen op deze pagina. Hier kan hij of zij ook een demo of adviesgesprek aanvragen.
Ik wil Online Samenwerken, hoe bepaal ik wie wat in de boekhouding doet?
Jij bepaalt zelf, in goed overleg met je accountant of boekhouder, hoe je de taken verdeelt. Wil je zelf veel doen en ben je vooral op zoek naar een controlerend paar ogen? Dat kan! Heb je liever dat je boekhouder meer zaken voor je regelt en check jijzelf af en toe? Ook dat is mogelijk! Je kunt snel een vraag stellen als je niet snapt hoe het zit, want je accountant of boekhouder kijkt van een afstandje met je mee. Makkelijker kan het bijna niet.

Jullie kunnen tegelijkertijd in de administratie werken. Maak goede afspraken om dubbel werk te voorkomen!
Hoe stel ik Online Samenwerken in?
Het is heel eenvoudig om Online Samenwerken in te stellen. We hebben hiervoor een handig stappenplan gemaakt. Klik hier om dit te bekijken.
Wat zijn de kosten van Online Samenwerken?
Vanaf €10,- per maand (excl. btw) kan je als ondernemer zelf factureren, inkoopfacturen en -bonnetjes digitaal aanleveren en een deel van de boekhouding zelf doen. Bekijk welk pakket het meest geschikt is voor jou.
Moet ik nu alles zelf doen?
Natuurlijk hoef je niet alles zelf te doen. Jij bepaalt zelf, in goed overleg met je accountant of boekhouder, hoe je de taken verdeelt. Wil je zelf veel doen en ben je vooral op zoek naar een controlerend paar ogen? Dat kan! Heb je liever dat je boekhouder meer zaken voor je regelt en check jijzelf af en toe? Ook dat is mogelijk! Je kunt snel een vraag stellen als je niet snapt hoe het zit, want je accountant of boekhouder kijkt van een afstandje met je mee. Makkelijker kan het bijna niet.

Zo maak je met je laptop, smartphone of tablet eenvoudig online facturen en upload je bonnetjes en inkoopfacturen. Die komen direct in de administratie te staan.

Je accountant of boekhouder controleert en adviseert. En jij ziet direct het resultaat in het online dashboard.
Ik werk nog met een ouder SnelStart-pakket, kan ik online samenwerken?
Maak jij nog gebruik van de pakketten Boek of Nota? Stap dan eerst over naar een in-pakket. Dit kun je eenvoudig zelf doen in Mijn SnelStart. Log in op web.snelstart.nl met jouw gebruikersgegevens, klik rechtsboven op jouw gebruikersnaam en ga naar Mijn SnelStart.