SnelStart SalesApp

€ 50,- per maand + € 10,00 per user en eenmalig € 375,- excl. btw

Laat je verkoopteam goed voorbereid op pad gaan zonder dat dit heel veel tijd kost. Hoe? Met de SnelStart SalesApp.

De App voor jouw verkoopteam

Met de SnelStart SalesApp kunnen je verkopers voor aanvang van een gesprek de historische klantinformatie bekijken. Op locatie een digitale product-catalogus laten zien en kunnen producten direct toegevoegd worden aan een order. Ook is het mogelijk om de order direct te laten ondertekenen. En dat allemaal via de webbrowser op je tablet, telefoon of computer. 

Ik wil advies
* SnelStart is een (boekhoud)software dienstverlener en geen bank. Bankdiensten worden geleverd door onze partner Adyen N.V.
Venster sluiten

Altijd inzicht in klantgegevens

De SalesApp geeft je verkopers altijd toegang tot belangrijke klantinformatie. Met de on- en offline modus kun je altijd door het klantbestand bladeren, nieuwe klanten toevoegen, nabijgelegen klanten inzien en routebeschrijvingen opvragen.

De digitale productcatalogus

Eenmaal bij de klant kan de verkoper via de uitgebreide productcatalogus alle producten tonen. Niet alleen met productafbeeldingen maar ook met passende sfeerbeelden. Door gebruik te maken van prijslijsten kan de verkoper eenvoudig kortingen toepassen en zo de beste deal bieden aan de klant.

Razendsnel orders plaatsen en verwerken

Het plaatsen van een order wordt een fluitje van een cent met de SalesApp. Alle essentiele gegevens zoals klant-, order- en artikelinformatie worden automatisch doorgestuurd en verwerkt in je SnelStart-administratie. Handmatig overtypen is hierdoor verleden tijd. Dit bespaart niet alleen tijd maar voorkomt ook fouten en zorgt voor een betere service door snellere levering van de juiste producten.

Plan een adviesgesprek

Goed voorbereid op pad en altijd inzicht

Met de SalesApp kunnen verkopers makkelijk het product laten zien en direct een bestelling plaatsen.

Automatische uitwisseling van gegevens

De automatische orderverwerking tussen zorgt voor minder fouten en meer tijd voor verkopers om klanten te bedienen.

Verbeterde service naar je klant

Doordat je klanten sneller de juiste bestelling ontvangen verhoog je de klanttevredenheid en de kans op herhaalaankopen.

Je bedrijfsprocessen efficiënt inrichten met slimme software?

Wil je graag weten wat SnelStart voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze specialisten adviseren en helpen je graag.