Makkelijk Mollie webshopbetalingen verwerken

€ 20,- per maand + eenmalig € 250,- excl. btw

Heb je een webshop check-out die Mollie gebruikt? En beheer je de boekhouding in SnelStart? Koppel dan je Mollie-account aan je SnelStart-administratie.

In minder tijd Mollie-transacties verwerken

Verbeter je debiteurenbeheer met de handige SnelStart-koppeling voor Mollie. De koppeling zorgt voor minder handmatige handelingen en bespaart je tijd. Terwijl de koppeling zorgt voor de communicatie tussen je Mollie-account en je SnelStart-administratie, kun jij je focussen op andere belangrijke zaken voor je bedrijf.

Ik wil advies uitproberen
* SnelStart is een (boekhoud)software dienstverlener en geen bank. Bankdiensten worden geleverd door onze partner Adyen N.V.
Venster sluiten

Laat de koppeling voor je werken

De koppeling kijkt in SnelStart of er openstaande debiteuren zijn met een betaalkenmerk. Daarna checkt de koppeling in Mollie-account of er betalingen zijn ontvangen met dit betalingskenmerk. 

Als dit het geval is, boeken we de debiteur af. Net als de tussenrekening. Wanneer gelden van Mollie op je (zakelijke) bankrekening binnenkomt, wordt dit direct op dezelfde tussenrekening geboekt waardoor deze in balans komt. 

Eventuele verschillen op de tussenrekening bestaan dan uit nog te ontvangen bedragen en/of de kosten die Mollie heeft berekend.

Ik wil een gratis adviesgesprek

In minder tijd Mollie-transacties verwerken

Optimaliseer je boekhouding en bespaar tijd en geld. Voortaan hoef je nooit meer handmatig je Mollie-transacties te verwerken in SnelStart.

Je debiteurenbeheer altijd up-to-date

Krijg meer inzicht in je debiteurenbeheer en concentreer je op de belangrijke taken voor een effectievere opvolging.

Altijd inzicht in je financiële gegevens

De kosten voor je Mollie-account worden automatisch op en aparte grotboekrekening geboekt voor meer overzicht.

Meestgestelde vragen

Wat zijn de systeemvereisten?

Om je Mollie-account te kunnen koppelen aan je SnelStart-adminstratie heb je de laatste versie nodig van SnelStart 12. Koppelen is mogelijk met SQL, LocalDB en OnlineDB.

Zijn er ook onderhoudskosten?

In de abonnementsprijs zijn ook de kosten voor het onderhoud van de koppeling verwerkt. Eventuele extra support is niet inbegrepen in e abonnementsprijs. 

Vanaf welke pakket kan ik deze koppeling gebruiken?

Deze koppeling is te gebruiken met de SnelStart-pakketten: inKaart, inBalans, inZicht, inControle en inHandel. 

Je bedrijfsprocessen efficiënt inrichten met slimme software?

Wil je graag weten wat SnelStart voor jouw bedrijf kan betekenen? Onze specialisten adviseren en helpen je graag.