Profiteer vandaag nog van Online Samenwerken

door: Stephanie Rijk op: 18 april 2018

Profiteer vandaag nog van Online Samenwerken

Online Samenwerken in SnelStart: u bepaalt zelf wat u doet aan uw boekhouding. Alleen facturen maken en bonnetjes inscannen. Alles zelf bijhouden en uw accountant alleen de btw-aangiftes laten versturen. Of alles uitbesteden, maar wel inzicht hebben in uw inkomsten en uitgaven. U kiest zelf wat het beste bij u past.

Hoe werkt Online Samenwerken?

U levert uw administratie digitaal aan bij uw boekhouder. Dit doet u met SnelStart 12 vanaf pakket inStap in een online administratie of met SnelStart Web/App. Maak een foto van uw inkoopbon en upload deze in de administratie, stel snel een factuur op met de app en mail deze direct naar uw klanten en koppel uw bankrekening zodat u altijd een up-to-date overzicht heeft van uw inkomsten en uitgaven.

Bent u al wat verder met zelf boekhouden? Koppel uw zakelijke bankrekening en mutaties worden iedere ochtend automatisch verwerkt in SnelStart. Boek facturen in op het juiste grootboek en verstuur met een druk op de knop de btw-aangifte iedere maand of elk kwartaal direct naar de Belastingdienst. Voor extra controle logt uw boekhouder of accountant in op uw administratie. Hij of zij checkt of alle facturen juist zijn verwerkt en helpt u bij de jaarafsluiting of geeft u financieel advies. U bespaart beiden tijd, waardoor er meer ruimte is voor financieel advies, om bijvoorbeeld de periodevergelijkingen te bespreken (vanaf inZicht).
 

Uw voordelen

  • Tijd en geld besparen: u verwerkt zelf een deel van uw administratie, waardoor de accountant minder tijd kwijt is.
  • Overzicht van financiën: met het online dashboard in SnelStart Web en App heeft u direct inzicht in uw openstaande en betaalde facturen, omzet en banksaldo.
  • Automatische bankkoppelingen: vanaf uw zakelijke rekening worden mutaties iedere ochtend bijgewerkt in uw boekhouding, zo heeft u altijd realtime inzicht.
  • Snel en eenvoudig: u vergeet nooit meer een inkoopbonnetje in te boeken. Maak een foto met uw telefoon en boek de bon in. U voldoet direct aan de 7 jaar bewaarplicht van de Belastingdienst zonder dat u een rij vol klappers in uw kantoor heeft staan.
  • Plaats onafhankelijk: direct vanaf locatie 24/7 een factuur sturen met uw smartphone.
  • Btw-aangifte zo verstuurd: binnen een paar muisklikken verstuurt u uw btw-aangifte vanuit SnelStart naar de Belastingdienst.
  • Voor iedereen: of u nu met inStap, inKaart, inBalans of inZicht werkt, Online Samenwerken is er voor iedere ondernemer.

 

Ja, ik wil Online Samenwerken!