Taurus

Taurus biedt een compleet kassa- en reserveringsprogramma waar honderden horecabedrijven tevreden mee werken. Koppel het met SnelStart en de gegevens staan direct in je administratie.


Voordelen

  • Efficiëntie: Door het kassasysteem te koppelen aan de boekhouding, kunnen de transacties automatisch en real-time worden bijgewerkt in de boekhouding. Dit bespaart tijd en moeite, en vermindert het risico op menselijke fouten.
  • Inzicht in de financiën: Door de koppeling kan de boekhouding direct en nauwkeurig inzicht krijgen in de financiële situatie van het bedrijf, zonder dat handmatige invoer nodig is. Dit kan helpen bij het nemen van financiële beslissingen en het opstellen van rapporten.
  • Betere controle: Door de automatisering van de boekhouding, is er minder kans op fraude en onnauwkeurigheden. De koppeling zorgt voor een betere controle op de transacties en de financiële situatie van het bedrijf.
  • Minder administratief werk: De koppeling zorgt ervoor dat de administratieve lasten van het bijhouden van transacties en het invoeren van gegevens worden verminderd. Dit kan de tijd en moeite die nodig is voor administratief werk aanzienlijk verminderen.
  • Snellere afhandeling van betalingen: Door de koppeling kunnen betalingen sneller en efficiënter worden afgehandeld. Dit kan helpen bij het verbeteren van de klantenservice en het verminderen van wachttijden aan de kassa.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Hoe maak je de koppeling

Informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.

Proces van ondersteuning

Vragen of problemen? Neem contact op met leverancier Combidesk via e-mailadres info@tauruskassasystemen.nl.