Teamleader

Teamleader is een succesvol, groeiend en compleet CRM-pakket.

Met Teamleader beheer je al je contacten eenvoudig en snel op één gecentraliseerde plek. Je kunt de tijd verminderen die wordt besteed aan het opstellen en verzenden van facturen. De status van iedere factuur controleer je in één klik, inclusief nog te verzenden concept-facturen. Ook kun je in de project management tool werken van idee naar afgeleverd project en de status nauwkeurig volgen van ieder project. Hierdoor behaal je de deadlines en blijf je binnen het budget.

Inmiddels is Teamleader actief in 6 Europese landen en werken er meer dan 10.000 kleine en middelgrote ondernemingen mee. Met nieuwe investeringen wil Teamleader nog sneller verbeteringen en vernieuwingen kunnen doorvoeren. Teamleader focust zich met name op 4 hoofdgroepen: CRM, facturatie, ticketing en projectmanagement.

S-Connect koppelt je systemen aan SnelStart: webshops, XML-pakketten, kassasystemen, CRM-systemen, applicaties en meer! Zowel standaard als maatwerk software.


Voordelen

  • • Uw facturen uit Teamleader als order in SnelStart
  • • De betaalstatus van uw Teamleaderfacturen uit SnelStart naar Teamleader
  • • Uw klanten van SnelStart naar Teamleader en vice versa

De koppeling met Teamleader wordt gerealiseerd door onze partner S for Software. De koppeling is beschikbaar via de Gateway (incl. online administratie).

Lees meer over de koppeling met Teamleader.

Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.

Probeer Teamleader gratis


Soort software

CRM, facturatie, ticketing en projectmanagement


Branche

Geschikt voor alle branches


Beschikbaar voor accountants: