PM Networking

De webshop van PM Networking is uniek vanwege de real-time koppeling met SnelStart. Hierdoor worden uw orders, klantregistraties, voorraden, artikelinformatie en meer automatisch verwerkt in uw boekhoudpakket, voorraadsysteem en/of CRM pakket. Geen synchronisaties meer, en altijd de juiste informatie voorhanden.


Voordelen

Met de webshop van PM Networking bespaart u veel tijd en geld. De voordelen van de webshop zijn enorm wanneer u een stap wilt maken in de professionalisering van uw bedrijf.

  • Real-time verwerking van orders, klantregistratie en meer in de SnelStart administratie zonder gebruikersinteracties, zoals import en export acties.
  • De webshop is maatwerk, dus alles is mogelijk! Zo hebben we bijvoorbeeld mogelijkheden voor kortingen die verder gaan dan de SnelStart opties.
  • Veel betaalopties zijn gekoppeld, zoals Paypal, Creditcards, IDeal, MultiSafePay, Sisow, Ogone, Mr. Cash en meer.
  • Volledig geautomatiseerde koppelingen mogelijk met diverse transport bedrijven t.b.v. verzending en fulfillment. Denk daarbij aan PostNL (Parcelware), PostNL Distributie, Paazl, diverser transportbedrijven.
  • Koppelingen met fulfillment bedrijven, affiliate partije, vergelijk sites, betaal oplossingen, social media, nieuwsbrief applicaties en meer.

Lees meer


Soort software

Webshop met real-time verwerking van/naar SnelStart


Branche

Geschikt voor alle branches


Vereist

SnelStart integratie