OutSmart

Heb je verkoopmedewerkers in de buitendienst? En ondervinden zij veel last van het handmatige werk? Dan biedt OutSmart inHandel Connect dé oplossing!

Wil je je buitendienst efficiënter inrichten? OutSmart inHandel Connect is een digitale oplossing voor de papieren werkbon. Je kunt opdrachten inplannen in je webaccount en voert de opdrachten uit in de app. Je klanten kunnen eenvoudig de order tekenen. OutSmart is papierloos en transparant.

Een digitale app voor al je werkbonnen is al een effiencyslag op zichzelf, maar hoe handig is het als alle gegevens in deze app automatisch gesynchroniseerd worden met je SnelStart administratie? OutSmart inHandel Connect koppelt OutSmart met je SnelStart-administratie en zorgt dat het overzetten van klanten, order en artikelgegevens automatisch gaat.


Voordelen

 • • Een gebruikersvriendelijke software. Snel en eenvoudig in te richten.
 • • Bespaar tijd en geld met efficiënt boekhouden. Razendsnel gegevens uitwisselen tussen OutSmart en SnelStart.
 • • Veilig data uitwisselen.
 • • Altijd inzicht in financiele gegevens. Boek de verschillende kosten eenvoudig op de juiste plaats. Je kunt hierbij een splitsing maken tussen productomzet, verzendkosten, betalingskosten en korting.

 • Kosten koppeling / proefperiode

  € 299,- per maand.

  Hoe maak je de koppeling

  Je ontvangt een uitnodigingsmail om je wachtwoord in te stellen. Na het instellen van het wachtwoord, kun je de koppeling instellen.

  OutSmart
  Om verbinding te kunnen maken met OutSmart moeten er API-gegevens worden ingevuld. De API credentials zijn unieke ID’s die nodig zijn om toegang te krijgen tot OutSmart.

  SnelStart
  Er wordt gevraagd om een koppelcode, deze kun je vinden in de webversie van SnelStart. Zoek onder koppelingen naar inHandel. Om de koppelcode te generen ga je onderaan naar koppeling instellen en ga je akkoord met het toegang geven tot je administratie. De sleutel/koppelcode kopieer je naar inHandel Connect.

  Lees hier meer algemene informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software.

  Proces van ondersteuning koppeling

  Neem bij problemen of vragen contact op met de leverancier van de koppeling (S for Software) via telefoonnummer 0342 - 745 295.

OutSmart

Soort software

Debiteurenbeheer, Financiële rapportage, Relatiebeheer/CRM, Webshop


Branche

Detailhandel, Groothandel


Beschikbaar voor accountants: