NMBRS

NMBRS biedt salaris- en HR-software die je eenvoudig kunt koppelen aan je SnelStart-account. De applicatie is zowel geschikt voor ondernemers als voor boekhouders en accountants.

Door deze software te koppelen met de boekhoudsoftware van SnelStart, bespaar je een hoop tijd en maak je minder fouten.

Na het draaien van de salarisrun worden de journaalposten met één druk op de knop geboekt in SnelStart op de juiste kostenplaatsen. Elk bedrijf heeft zijn HR-processen net iets anders ingericht. Door gebruik te maken van de flexibele HR-workflows in NMBRS kun je processen eenvoudig verwerken, taken toewijzen aan desbetreffende gebruikers en volg je de resultaten op de voet. Salarisverwerking is in NMBRS zo gedaan.

Al meer dan 60.000 bedrijven werken met NMBRS en maken er dagelijks gebruik van om inzicht te krijgen in de actuele HR- en salarisgegevens.


Voordelen

Digitaliseren, standaardiseren en uiteindelijk automatiseren. Hier loopt elke accountant tegenaan. Door NMBRS met SnelStart te integreren, ben je weer een stapje dichterbij het accountantskantoor van de toekomst.


Kosten koppeling / proefperiode

Deze integratie kan kostenloos gebruikt worden met een online administratie.

Hoe maak je de koppeling

Door je SnelStart-account te koppelen in NMBRS®

Meer informatie over het koppelen van jouw administratie aan andere software lees je hier.

Koppel direct je administratie