SnelStart en ikwordzzper.nl maken het samen nog makkelijker

door: Jonneke Duin op: 30 september 2019 10:12:04 CEST

SnelStart en ikwordzzper.nl maken het samen nog makkelijker

Zzp’ers helpen bij het ondernemen. Dat is onze doelstelling, maar ook die van het platform ikwordzzper.nl. Om elkaar te versterken, ondertekenden we op 26 september een samenwerkingsovereenkomst.

Wie voor zichzelf begint, zoekt vooraf informatie via het internet. Hoe word je zzp’er? Waar moet je aan denken? Wat moet je regelen? Ikwordzzper.nl is daarin voor veel startende ondernemers een belangrijke bron van informatie en inspiratie. Hier vindt de beginnende ondernemer alle informatie die nodig is om een goede start te maken.

Partnerschap

De synergie tussen ikwordzzper.nl en SnelStart is groot. Ikwordzzper.nl begeleidt de startende zzp’er, SnelStart maakt boekhouden makkelijk en zorgt dat er tijd overblijft om te ondernemen. Ikwordzzper.nl en SnelStart zien in dit partnerschap een kans om de zzp’er nog beter te ondersteunen bij het ondernemen. Een onderneming starten hoeft niet moeilijk te zijn.

Directeur Frits Ploeg van SnelStart en oprichter Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl zetten daarom graag hun handtekening en geloven met dit partnerschap in een vruchtbare samenwerking.