YVI Ruby

Projectsoftware die ontzorgt. YVI Ruby is overzichtelijk en uitnodigend voor iedere rol binnen je organisatie. Je budgetteert en realiseert eenvoudige tot zeer complexe projectstructuren.

Hoe werkt de koppeling?

Een volledig geïntegreerde planning zorgt voor goede resourceplanning en koppeling naar de urenverantwoording. De rapportages bieden iedere collega de juiste inzichten voor zijn of haar werkgebied. Als ondernemer en projectleider heb je altijd en overal je projecten onder controle.

Door YVI Ruby cloud projectsoftware te koppelen aan SnelStart, heb je de mogelijkheid je projecten professioneel te managen en tegelijkertijd je boekhouding op orde te houden.

Voordelen

  • Ruby geeft inzicht in voortgang van uw projecten. Voor projectleiders, managers en projectdeelnemers. Van budget tot en met facturatie
  • Ruby biedt een flexibele opzet van uw projecten. Onbeperkt fasering met taken, kosten en werkderden vastleggen als startpunt van uw projecten
  • Gebruikmaken van best of breed projectsoftware en finance
  • Geen dubbele handelingen voor stamgegevens en financiële boekingen
  • Geïntegreerde (resource)planning projecten en collega's

Kosten koppeling / proefperiode

Eenmalige kosten van € 495 voor de setup van de koppeling.

Interesse in deze koppeling?

De koppeling kun je eenvoudig zelf maken vanuit YVI Ruby. Je wordt automatisch doorgeleid naar je inlogscherm binnen SnelStart om de te koppelen administratie te kiezen. Na je keuze is de koppeling gelegd en keer je automatisch terug naar YVI Ruby. Er zijn handige filmpjes die de te nemen stappen toelichten. Je onboarding adviseur van YVI Ruby kan hierbij helpen.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over YVI Ruby

YVI Ruby is bereikbaar via e-mailadres info@yvifamily.nl, via de website of via telefoonnummer 040 - 291 1200.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Zakelijke dienstverlening Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?