Yoobi

Yoobi is Cloud Software voor je bedrijfsadministratie en bestaat uit modules voor projectmanagement, urenregistratie, verlofregistratie, onkostenregistratie, CRM, verkopen, planning en online facturatie.

Hoe werkt de koppeling?

Yoobi geeft je grip op projecten. Is de meest flexibele software voor tijd/uren- en pauzeregistratie met automatische facturatie. En koppelt met boekhoud-, recruitment-, ticket- en marketing software

Voordelen

  • Gewerkte uren direct factureren
  • Facturen automatisch in de verkoopadministratie van SnelStart geboekt
  • Factuurgegevens aangeleverd met de juiste grootboekrekening
  • Yoobi meteen bijgewerkt met betaaldata vanuit SnelStart
  • Uitgebreide software-oplossing

Kosten koppeling / proefperiode

Op aanvraag.

Interesse in deze koppeling?

Wil je gebruikmaken van de koppeling? Dan is het noodzakelijk dat je de module facturatie afneemt. Meer weten over de koppeling of de mogelijkheden van Yoobi? De accountmanager van Yoobi geeft graag een (online) demonstratie, of vraag een persoonlijk proefaccount aan via: sales@yoobi.nl.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Yoobi

Yoobi software wordt met volledige ondersteuning geleverd. Ze bieden online schermdelingen, support per e-mail en consultancy op locatie. Heb je problemen met de koppeling? Neem dan contact op met het support team via: support@yoobi.nl.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel inOrde

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie Facturatie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?