WHMCS

WHMCS is CRM-software die maandelijks facturen genereert. Koppel dit aan SnelStart en de facturen staan direct in je administratie.

Hoe werkt de koppeling?

De koppeling haalt de WHMCS-facturen op via een betrouwbare API-verbinding en voert ze direct in SnelStart in. Zo mis je nooit meer een factuur en houd je kostbare tijd over voor andere belangrijke taken.

Addon-modules

Ontdek de kracht van Addon-modules in WHMCS. Hiermee kun je niet alleen beheerpagina's en koppelingen creëren om WHMCS uit te breiden, maar ook je eigen unieke functionaliteit toevoegen. Of je nu alleen een beheerpagina nodig hebt, alleen koppelingen wilt maken, of beide wilt combineren: alles is mogelijk en eenvoudig te beheren via het setup-menu in WHMCS.

In WHMCS zijn ook andere soorten modules - zoals betalingsgateways, provisioning-modules, e-mailprovider-modules en registrar-modules - om aan al je zakelijke behoeften te voldoen. Zodra je een module hebt geactiveerd, vind je hem in het addons-menu in het beheerdersgedeelte.

Voordelen

  • Tijdsbesparing.
  • Alle facturen worden op één centrale, overzichtelijke locatie beheerd (in SnelStart).
  • Een gestroomlijnd inzicht in je financiën.
  • Het beheren van facturen is een fluitje van een cent.
  • Facturen krijgen automatisch dezelfde status in SnelStart en WHMCS, dus je bent verzekerd van een naadloze en foutloze administratie.

Kosten koppeling / proefperiode

 20 per maand.

Proces van ondersteuning

Het proces van het ondersteunen van de koppeling omvat verschillende stappen om ervoor te zorgen dat de integratie soepel verloopt en eventuele problemen worden opgelost.

Inleiding

Bij het ondersteunen van een koppeling beginnen we met een inleidend gesprek om een duidelijk begrip te krijgen van uw behoeften en verwachtingen.

Stap 1: Telefonisch Contact

Het team van WHMCS neemt telefonisch contact met je op om de details van de koppeling te bespreken. Dit helpt om je specifieke eisen en doelstellingen te begrijpen.

Stap 2: Installatie en Testen

Na het inleidende gesprek gaan we aan de slag met het installeren van de benodigde module voor de koppeling. WHMCS zorgt dat alles correct is geconfigureerd en voert uitgebreide tests uit om te verzekeren dat de koppeling naar behoren functioneert.

Stap 3: Gebruikerstraining

Om te zorgen dat je de koppeling effectief kunt gebruiken, biedt WHMCS uitgebreide gebruikerstraining. Het heeft instructievideo's gemaakt om de werking van de koppeling te verduidelijken, waardoor je snel aan de slag kunt.

Doorlopende Ondersteuning

Het WHMCS-ondersteuningsteam staat altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Het zorgt dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.

Documentatie en Updates

WHMCS documenteert alle wijzigingen en updates die aan de koppeling worden aangebracht in handleidingen en documentatie. Dit helpt je om op de hoogte te blijven van eventuele verbeteringen en aanpassingen.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij vragen contact op via e-mailadres support@audiostreamen.com of dien een verzoek in via de supportpagina van WHMCS.

Naar supportpagina

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over WHMCS

WHMCS is het toonaangevende automatiseringsplatform voor webhosts dat tienduizenden webhostingbedrijven ondersteunt.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Relatiebeheer/CRM Webshop

Branche

Groothandel Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?