WeFact

Vanuit WeFact kunnen ondernemers makkelijk zelf online factureren. Dankzij de koppeling met SnelStart worden gegevens automatisch geëxporteerd naar de administratie in SnelStart. Het handmatig overnemen van gegevens is hierbij verleden tijd.

Hoe werkt de koppeling?

Je kunt instellen op welke grootboekrekeningen btw-codes geboekt moet worden. Daarnaast worden facturen automatisch op betaald gezet, bij gebruik van een bankkoppeling. Dankzij deze naadloze integratie is er altijd actueel inzicht in het boekhoudpakket. WeFact is van alle gemakken voorzien om efficiënt zelf de administratie te kunnen doen.

Voordelen

  • Offertes (online accepteren)
  • (Abonnementen) Factureren in eigen huisstijl
  • Online betalingen via o.a. iDEAL
  • PDF en UBL herkenning voor inkoopfacturen
  • Gratis mobiele app voor iPhone en Android

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Neem contact op via helpdesk@wefact.nl of bel 085-7325700. Of bezoek direct de koppelpagina.

Naar de koppelpagina

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over WeFact

WeFact zorgt dat je sneller en zonder fouten online facturen maakt, inkoopfacturen verwerkt en grip hebt op je administratie.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Facturatie

Branche

Alle

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?