vPlan via S for Software

Gebruik jij al vPlan? vPlan is een superhandige tool om je planning en je werk(bonnen) digitaal af te handelen! Een platform om elk team en elke activiteit te plannen. Meer dan honderden bedrijven gebruiken vPlan, van productiebedrijf tot (zakelijke) dienstverleners.

Hoe werkt de koppeling?

Hou je logingegevens van zowel vPlan als SnelStart bij de hand en druk hier. Vervolgens word je op een heldere manier begeleid bij het instellen van de koppeling. Lukt het niet? Bel ons dan even.

Voordelen

  • Voorkom onnodig handmatig werk met orders uit SnelStart.
  • Kies de gewenste orderstatus.
  • Handige planningstool met grafisch planbord.
  • Overzicht via kaarten en kleuren.
  • Behaal een hogere productiviteit en werk efficiënter.
  • Krijg inzicht in de capaciteit van je resources.
  • Planning en uitvoer altijd in je broekzak met onze appsOverzicht via kaarten en kleuren.

Kosten koppeling / proefperiode

€ 20 per maand.

Interesse in deze koppeling?

Wij monitoren natuurlijk ons platform. Daarnaast heb je online toegang tot de koppeling, zodat je kunt zien wat er in de logging staat. Vragen? Bel: 0318-50 82 85.

Naar de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over S for Software

S for Software is een softwarebedrijf dat zich specialiseert in aanvullingen op het boekhoudprogramma SnelStart. Al ruim 10 jaar zijn wij specialist op het gebied van SnelStart software. Het boekhoudprogramma kan veel, maar niet alles. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. We kennen de grenzen van SnelStart als geen ander en waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag. Met een juiste mix van standaard software, koppelingen en maatwerkoplossingen helpen we inmiddels honderden ondernemers sneller, goedkoper en gemakkelijker hun bedrijfsproces te managen.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Projectadministratie Urenregistratie

Branche

Autobedrijf Bouw Detailhandel Groothandel Metaal Productie Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?