SnelKoppeling.eu Voorraadinventarisatie

Heb je genoeg van het handmatig verwerken van de resultaten van voorraadinventarisaties? Maak dan voorraadinventarisaties simpel! SnelKoppeling.eu Voorraadinventarisatie genereert inventarisatielijsten op basis van je artikelen uit jouw SnelStart Administratie in Microsoft Excel (vanaf versie 2003 en hoger) en kan deze, na een voorraadtelling, geautomatiseerd verwerken in jouw SnelStart administratie.

Hoe werkt de koppeling?

Het programma is in twee versies beschikbaar:

  • Via voorraadmutaties
  • Via inkooporders

Wanneer de voorraadtelling via een inkooporder loopt is het duidelijker te zien (voor bijvoorbeeld uw accountant) in het artikelenbestand dat de voorraadmutaties een voorraadtelling betreffen. In de artikelhistorie wordt een regel “Voorraadtelling” aangemaakt.

Via de inkooporder zijn alle afwijkingen direct zichtbaar inclusief de financiële gevolgen.

Voordelen

Je kunt gebruik maken van een handterminal om de voorraad te tellen.
Je kunt voorraad ook vanuit een ander voorraadbeheerpakket inlezen in SnelStart.

Daarnaast kan je gebruik maken van een handterminal. Met deze handterminal scan je simpelweg de barcode op jouw product en voert de voorraad in. Na de telling wordt de handterminal uitgelezen en kan de voorraad worden bijgewerkt.

Naast het verwerken van voorraadinventarisaties kan ook de voorraad uit een ander voorraadbeheerpakket worden ingelezen in SnelStart. Zo stap je gemakkelijk over naar SnelStart.

Interesse in deze koppeling?

Lees meer

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over SnelKoppeling.eu

Als SnelStart koppeling specialist adviseren en begeleiden wij je in het koppelen van branchepakketten, webwinkels en/of maatwerkpakketten aan SnelStart. Zo gebruik je SnelStart optimaal.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Voorraadbeheer

Branche

Detailhandel Groothandel

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?