VisualSheet

Staat je projectadministratie te ver van je boekhouding af? Met TimeTick VisualSheet breng je je urenregistratie, projectmanagement en je boekhouding samen.

Hoe werkt de koppeling?

Direct bij het aanmelden voor een account, heb je de mogelijkheid om je SnelStart-administratie te koppelen aan VisualSheet.

Voordelen

  • Uitgebreide managementtools.
  • Urenregistratie en diverse exportmogelijkheden.
  • Kanban Boards voor een optimale workflow.
  • Direct factureren vanuit je projectadministratie.
  • Alles volledig gekoppeld aan jouw SnelStart administratie.

Kosten koppeling / proefperiode

Gratis.

Interesse in deze koppeling?

Neem bij problemen of vragen contact op met TimeTick via e-mailadres klantenservice@timetick.nl of telefoonnummer 020 - 894 6100.

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over TimeTick

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfssoftware. Geen oudewetse trage software, maar moderne snelle software die precies doet wat je al jaren van je software had gewild. We werken dag in dag uit met een klein team van ontwikkelaars om onze urenregistratie software steeds verder te verbeteren en tot in de puntjes uit te werken.

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Debiteurenbeheer Financiële rapportage Planning Projectadministratie Relatiebeheer/CRM Urenregistratie

Branche

Bouw Metaal Productie Zakelijke dienstverlening

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?