Visual Verhuur

Visual Verhuur is een compleet verhuurprogramma dat al vele jaren door diverse verhuurbedrijven in Nederland en België naar volle tevredenheid gebruikt wordt. Visual Verhuur is een van de producten van Visual Systems Dronten. Visual Systems vindt het zeer belangrijk dat u niet een softwarepakket, maar een oplossing koopt. Daarom leveren wij graag extra service aan onze klanten!

Hoe werkt de koppeling?

Visual Verhuur is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de eindgebruikers van diverse verhuurbranches. Hierdoor is het programma zeer praktijkgericht en werkt het snel en eenvoudig. Het programma is zeer flexibel opgezet, doordat het zo in te richten is dat het als maatwerk aanvoelt.

Het programma is standaard zeer compleet. Offertes, Reserveringen en Verhuringen kunnen snel en eenvoudig gemaakt worden. Verder kunnen er naar behoefte diverse modules aangeschaft worden. Visual Systems levert zéér goede en persoonlijke service.

Voordelen

  • Vanuit de praktijk ontwikkeld.
  • Eenvoudig te bedienen.
  • Zeer flexibel. Pas zelf gemakkelijk uw velden, kolommen, zoekfilters, printlay-outs, etc. aan.
  • Programma wordt geleverd inclusief installatie en uitleg, u kunt direct aan de slag!
  • Zeer goede service door ervaren consultants.

Interesse in deze koppeling?

Vragen? Bel 0321-317799.

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een API-koppeling. Een API-koppeling werkt volledig online en kun je daarom alleen gebruiken als je werkt met een online administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Visual Systems

Visual Systems is een no-nonsens organisatie waar de lijnen kort zijn. Wij helpen je allemaal persoonlijk en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Onze programma’s zijn niet voor niets volledig vanuit de praktijk ontwikkeld. Daarnaast hebben wij méér dan 25 jaar ervaring met de praktijk. Dus wij verstaan jouw taal!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inStap inKaart inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Overig

Branche

Horeca Overig

Type koppeling

API

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?