Visual Cursusplanning

Visual Cursusplanning is een compleet planningsprogramma voor het bijhouden van de cursusadministratie van (o.a. BHV) opleidingsbedrijven. Door de visuele planborden houdt de gebruiker goed overzicht en worden planningen van de cursisten efficiënter. Het programma houdt alle gegevens van uw cursisten bij, waaronder hun (cursus)historie, herhalingen, bedrijfsgegevens, etc.

Hoe werkt de koppeling?

Het programma schrijft de cursisten aan of mailt deze hun uitnodiging / bevestiging. U ziet direct op het planbord hoe de bezetting is van uw cursussen. Hang eenvoudig opleiders en resources aan een cursus. Print (zelf gemaakt) lijstwerk en maak met ‘1 druk op de knop’ een gespecificeerde (digitale) factuur. Deze boekt u dan weer rechtstreeks door naar SnelStart.

Dit programma wordt al vele jaren door diverse bedrijven in Nederland en België naar volle tevredenheid gebruikt.
Visual Planning is een van de producten van Visual Systems Dronten. Visual Systems vindt het zeer belangrijk dat u niet een softwarepakket, maar een oplossing koopt. Daarom leveren wij graag extra service aan onze klanten!

Het voeren van een cursistenplanning is niet gemakkelijk. Maar met Visual Cursusplanning kunt u dit wel heel sterk vereenvoudigen. U hebt netjes overzicht over alle bedrijven en hun cursisten met hun gegevens. Schrijf of mail de uitnodigingen en bevestigingen. Het cursusplanbord is overzichtelijk. U ziet gelijk of er nog plaats is en voor hoeveel. Ook kunt u uw cursusaanbod live op internet tonen, compleet met inschrijfmogelijkheid (module). Het programma is uit te breiden met diverse andere modules, zoals automatische SMS met herinnering.

Het programma is net als de andere Visual programma’s, zeer flexibel opgezet doordat het zo in te richten is, dat het als maatwerk aanvoelt. Het programma is standaard erg compleet. Visual Systems levert zéér goede en persoonlijke service.

Voordelen

  • Erg eenvoudig te bedienen.
  • Mogelijkheid tot koppelen met uw website.
  • Zeer flexibel. Pas zelf gemakkelijk uw velden, kolommen, zoekfilters, printlay-outs, etc. aan.
  • Programma wordt geleverd inclusief installatie en uitleg, u kunt direct aan de slag!
  • Zeer goede service door ervaren consultants.

Interesse in deze koppeling?

Bezoek de website

Veelgestelde vragen

Dit is een integratie-koppeling (ook wel gateway-koppeling). Deze koppeling kun je gebruiken voor je online administratie en/of je offline administratie.

Je hoeft zelf weinig tot niets te doen om deze koppeling tussen SnelStart en deze applicatie te activeren. Het activeren gebeurt doorgaans op zeer eenvoudige wijze vanaf de site of applicatie van de site van de softwarepartner. Neem daarom contact op met de koppelpartner om deze koppeling te activeren.

Deze koppeling is ontwikkeld door de partij waarmee je SnelStart gaat koppelen. Deze partij heeft dan ook alle kennis rondom de koppeling in huis. Meer weten? Kijk hierboven bij de contactgegevens en neem contact op met de koppelpartner.

Over Visual Systems

Visual Systems is een no-nonsens organisatie waar de lijnen kort zijn. Wij helpen je allemaal persoonlijk en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Onze programma’s zijn niet voor niets volledig vanuit de praktijk ontwikkeld. Daarnaast hebben wij méér dan 25 jaar ervaring met de praktijk. Dus wij verstaan jouw taal!

Meer informatie

Deze content is aangeleverd door onze koppelpartner.

Ondersteunde SnelStart-pakketten

inBalans inZicht inControle inHandel

Voor boekhouders met Accountant-pakket

  • Eigen administratie
  • Online klantadministratie
  • Offline klantadministratie

Categorie

Planning Relatiebeheer/CRM Overig Facturatie

Branche

Onderwijs

Type koppeling

Integratie

Deze koppelingen misschien ook interessant voor jou?